konto usunięte
2011-12-24, 14:24
piwko6
Racja - im więcej się zastanawiasz tym bardziej popadasz w depresję. Myślisz, że tak nie miałem? Miałem i to bardzo poważnie. ALE po takim doświadczeniu wiesz czego chcesz - chcesz być szczęśliwy. I tak, można żyć tandetnie, ale szczęśliwie. I oto cały cens - być szczęśliwym, ale mieć także świadomość, że głębiej w tym temacie szczęścia nie ma... Co dalej? Trzeba żyć, cieszyć się i nie marnować żadnej chwili.
Ten filmik to taki bodziec, który ma ruszyć mózgownicą. Bo nie oszukujmy się - większość ludzi to debile i nigdy sami od siebie nie zaczną się zastanawiać "o co w ogóle kaman". Mają zbyt proste życie, zbyt proste problemy żeby zobaczyć ogrom tego tematu. A taki filmik może ich nieco zmotywować...
konto usunięte
2011-12-24, 15:30
Grand69 napisał/a:
masz chociaz 75lat?
Czytaj dokładniej to może najpierw "zrozumisz", a później zrozumiesz...
konto usunięte
2011-12-24, 16:27
To musi być człowiek o na prawdę złotym sercu. Chciałbym, cholera, żeby ludzie w końcu pospolicie się ruszyli i porzucili małostkowość, zapomnieli o krótkowzroczności.
Btw. widzę, że film był nagrywany z pomocą Jimmiego Wonga. Polecam przejrzeć jego kanał na YT, bo to łebski gość jest.
majk37 napisał/a:
- SENS - odkryjecie jak będziecie mieli 75 lat.
Obawiam się, że dzięki usilnym staraniom naszej służby zdrowia, mało kto z nas tego wieku dożyje...
konto usunięte
2011-12-25, 2:22
majk37 napisał/a:
Prawda jest taka, że (prawie) żaden z Was po obejrzeniu tego materiału nie zastanowi się nad swoim tandetnym, żałosnym życiem. Zobaczycie, uśmiechniecie się i scrollujecie dalej... bo macie to gdzieś. Żyjecie debilnymi problemami, a sens - SENS - odkryjecie jak będziecie mieli 75 lat. Taka jest prawda.
Scrolluje sobie dalej bo nie oglądałem i moje życie nie jest żałosne , ani tandetne , nie mierz wszystkich swoją miarką .
konto usunięte
2011-12-25, 7:33
Dobrze, że go skurcz nie złapał
konto usunięte
2011-12-26, 17:21
Szuka sensu życie, bo nigdy sobie nie zmarszczył freda, prawda chłopcy?!
konto usunięte
2013-03-03, 11:44
Tyle rzeczy robi pomimo przeciwności. Za to szacun... ale ciekawe* czy podetrzeć sobie po wyjściu z kibla też potrafi?
Rozbroił mnie swoim dystansem do siebie, gdy było zimno i powiedział, że nie czuje rąk
*nie, nie chcę o tym wiedzieć; pytanie retoryczne
konto usunięte
2013-03-03, 13:11
@up
zaraz warna wyłapiesz