Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
Coś więcej
Rabel • 2011-12-23, 23:03
Nie ma dla mnie chyba większego motywatora, niż ten człowiek. Jestem zdania, że gdyby ludzie na jakiś czas zamienili się z nim miejscami, nasz świat wyglądałby zupełnie inaczej...

Zgłoś
konto usunięte 2011-12-24, 14:24
piwko6
Racja - im więcej się zastanawiasz tym bardziej popadasz w depresję. Myślisz, że tak nie miałem? Miałem i to bardzo poważnie. ALE po takim doświadczeniu wiesz czego chcesz - chcesz być szczęśliwy. I tak, można żyć tandetnie, ale szczęśliwie. I oto cały cens - być szczęśliwym, ale mieć także świadomość, że głębiej w tym temacie szczęścia nie ma... Co dalej? Trzeba żyć, cieszyć się i nie marnować żadnej chwili.

Ten filmik to taki bodziec, który ma ruszyć mózgownicą. Bo nie oszukujmy się - większość ludzi to debile i nigdy sami od siebie nie zaczną się zastanawiać "o co w ogóle kaman". Mają zbyt proste życie, zbyt proste problemy żeby zobaczyć ogrom tego tematu. A taki filmik może ich nieco zmotywować...
Zgłoś
malarz666 2011-12-24, 14:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ŻukIAmbrozjaWjednym 2011-12-24, 14:59
majk37 napisał/a:

. Żyjecie debilnymi problemami, a sens - SENS - odkryjecie jak będziecie mieli 75 lat. Taka jest prawda.

masz chociaz 75lat?
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-24, 15:30
Grand69 napisał/a:

masz chociaz 75lat?

Czytaj dokładniej to może najpierw "zrozumisz", a później zrozumiesz...
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-24, 16:27
To musi być człowiek o na prawdę złotym sercu. Chciałbym, cholera, żeby ludzie w końcu pospolicie się ruszyli i porzucili małostkowość, zapomnieli o krótkowzroczności.

Btw. widzę, że film był nagrywany z pomocą Jimmiego Wonga. Polecam przejrzeć jego kanał na YT, bo to łebski gość jest.
Zgłoś
BongMan 2011-12-24, 19:11 1
majk37 napisał/a:

- SENS - odkryjecie jak będziecie mieli 75 lat.

Obawiam się, że dzięki usilnym staraniom naszej służby zdrowia, mało kto z nas tego wieku dożyje...
Zgłoś
Colossus 2011-12-25, 1:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-25, 2:22
majk37 napisał/a:

Prawda jest taka, że (prawie) żaden z Was po obejrzeniu tego materiału nie zastanowi się nad swoim tandetnym, żałosnym życiem. Zobaczycie, uśmiechniecie się i scrollujecie dalej... bo macie to gdzieś. Żyjecie debilnymi problemami, a sens - SENS - odkryjecie jak będziecie mieli 75 lat. Taka jest prawda.

Scrolluje sobie dalej bo nie oglądałem i moje życie nie jest żałosne , ani tandetne , nie mierz wszystkich swoją miarką .
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-25, 7:33 1
Dobrze, że go skurcz nie złapał
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-26, 17:21
Szuka sensu życie, bo nigdy sobie nie zmarszczył freda, prawda chłopcy?!
Zgłoś
beno1 2011-12-27, 15:57
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-03, 11:44 3
Tyle rzeczy robi pomimo przeciwności. Za to szacun... ale ciekawe* czy podetrzeć sobie po wyjściu z kibla też potrafi?

Rozbroił mnie swoim dystansem do siebie, gdy było zimno i powiedział, że nie czuje rąk

*nie, nie chcę o tym wiedzieć; pytanie retoryczne
Zgłoś
Lolo18 2013-03-03, 11:56
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-03, 13:11
@up
zaraz warna wyłapiesz
Zgłoś
Lolo18 2013-03-03, 13:32
Cytat:

PFFF
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem