Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
Coś więcej
Rabel • 2011-12-23, 23:03
Nie ma dla mnie chyba większego motywatora, niż ten człowiek. Jestem zdania, że gdyby ludzie na jakiś czas zamienili się z nim miejscami, nasz świat wyglądałby zupełnie inaczej...

Zgłoś
konto usunięte 2011-12-23, 23:18 1
Widziałem, już filmy z tym gościem. Łezka zawsze kręci się w oku.
Zgłoś
DR_DRE 2011-12-23, 23:39 14
@up a i tak hejterzey przyczepią się że nie ma czym zwalić... jak dla mnie godne największego szacunku i uznania, ale jest tak że im człowiek ma mniej tym bardziej zajebisty potrafi być. Szacun jak zawsze dla niego
Zgłoś
Kiciok 2011-12-23, 23:46 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-23, 23:56 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stew 2011-12-24, 0:14 3
@up No właśnie. Nie to co Ty. Nawet zdania nie potrafisz zacząć i zakończyć.

Wydaje mi się, że tylko pseudo-sadyści nie zatrzymają się na chwilę po obejrzeniu tego filmiku i nie pomyślą nad swoim życiem.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-24, 0:19 3
Ciekawe jaką rentę dostaje.
Zgłoś
think666 2011-12-24, 1:14 11
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-24, 1:19 8
Kalectwo kalectwem, przezwyciężanie trudności też swoją drogą ale widziałem jeden program religijny z jego udziałem. Objawił się tam jako kompletny religijny czubek który twierdzi, że Bóg go wybrał żeby taki był i ma się za swojego rodzaju mesjasza. Koleś jest bardzo zadufany w sobie i ma się za lek na każde zło. Myśl, że jest kadłubkiem tylko przez jeden mały przypadek pewnie by go zabiła więc wkręca sobie, że to Boska ingerencja.
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-24, 1:30
że mu się chce
Zgłoś
Slevin 2011-12-24, 1:33 1
Stań się kadłubkiem => CUD!!!! => zatem bóg istnieje.
Zgłoś
Nabs 2011-12-24, 1:36
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-24, 1:58
Zgłoś
RmX 2011-12-24, 2:28
Kto mu podciera dupę?
Zgłoś
konto usunięte 2011-12-24, 2:29
Z kadłubka fanatyka nam celebryta rośnie, hmm... Nie przepadam za nim.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem