Nie ma dla mnie chyba większego motywatora, niż ten człowiek. Jestem zdania, że gdyby ludzie na jakiś czas zamienili się z nim miejscami, nasz świat wyglądałby zupełnie inaczej...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Widziałem, już filmy z tym gościem. Łezka zawsze kręci się w oku.
@up a i tak hejterzey przyczepią się że nie ma czym zwalić... jak dla mnie godne największego szacunku i uznania, ale jest tak że im człowiek ma mniej tym bardziej zajebisty potrafi być. Szacun jak zawsze dla niego
@up No właśnie. Nie to co Ty. Nawet zdania nie potrafisz zacząć i zakończyć.
Wydaje mi się, że tylko pseudo-sadyści nie zatrzymają się na chwilę po obejrzeniu tego filmiku i nie pomyślą nad swoim życiem.
Wydaje mi się, że tylko pseudo-sadyści nie zatrzymają się na chwilę po obejrzeniu tego filmiku i nie pomyślą nad swoim życiem.
Kalectwo kalectwem, przezwyciężanie trudności też swoją drogą ale widziałem jeden program religijny z jego udziałem. Objawił się tam jako kompletny religijny czubek który twierdzi, że Bóg go wybrał żeby taki był i ma się za swojego rodzaju mesjasza. Koleś jest bardzo zadufany w sobie i ma się za lek na każde zło. Myśl, że jest kadłubkiem tylko przez jeden mały przypadek pewnie by go zabiła więc wkręca sobie, że to Boska ingerencja.
Z kadłubka fanatyka nam celebryta rośnie, hmm... Nie przepadam za nim.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie