👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech się cieszy, że brak wdzięczności okazują bezczynnością, bo mogli jeszcze zgw🤬cić i okraść.
Tu nie ma sie co dziwic polaczki nie pomagaja nawet na miejscu a co dopiero patusy ktore wyjechaly. Cebulolandia ma to we krwi.
Miles87 napisał/a:
Tu nie ma sie co dziwic polaczki nie pomagaja nawet na miejscu a co dopiero patusy ktore wyjechaly. Cebulolandia ma to we krwi.
Idź być z🤬bem gdzieś indziej.
Znowu polityka i tematy które generalnie zupełnie nie mają tu nic w tej kwestii do rzeczy.
Woda to jeden z elementów który był na długo przed nami - jest to potężny żywioł i należy mieć do tych spraw respekt o którym często jako ludzie zapominamy, co widać jak na obrazku. Oby dochodziło do tych tragedii jak najmniej.
Woda to jeden z elementów który był na długo przed nami - jest to potężny żywioł i należy mieć do tych spraw respekt o którym często jako ludzie zapominamy, co widać jak na obrazku. Oby dochodziło do tych tragedii jak najmniej.
Pięknie: Pasożyt oskarża innego pasożyta o to, że jest gorszym pasożytem i nie pomaga. Kwintesencja polskości.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie