Pewnie jakiś stoczniowy tluk przypadkowo zwolnił łódź ratunkową a potem poluzowali cumy żeby reszki mogły spaść do wody. Chyba jedyne w miarę bezpieczne rozwiązanie.
Jest cały filmik jak makaron nagrywa
Statek pasażerski podszedł bardzo blisko wybrzeża, wystający żuraw został zahaczony przez lodz ratunkową i ją wyrwało, błąd przy manewrowaniu, chyba wchodzili do portu, może jakiś mieli wiatr dopychajacy
Statek pasażerski podszedł bardzo blisko wybrzeża, wystający żuraw został zahaczony przez lodz ratunkową i ją wyrwało, błąd przy manewrowaniu, chyba wchodzili do portu, może jakiś mieli wiatr dopychajacy
Pralpunkt napisał/a:
Jest cały filmik jak makaron nagrywa
dzięki za namiar, faktycznie taki znalazłem i dorzucam;
włosi to na morzu kabaretowa potęga

Fajny ten statek, ciekawe ile kosztuje podróż takim. Aż z ciekawości sprawdzę
Halman napisał/a:
niestety po za tym co widać nie mam bliższych informacji co to sie staneło na tym statku...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Halman napisał/a:
@żmij
ciekawe gdzie teraz ta laska pracuje...
Pewnie dalej w TV.
Ma kwalifikacje, potrafi p🤬lić bez sensu

GoldenLine znajduje ją jako reporterkę TVP Szczecin, ale nie wiem na ile to aktualne.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
juz myslalem, ze jakas szalupa ratunkowa ze star-treka czy c🤬j wie co...
po co grzebać? jak widać na fimiku, leciał łódką za nisko, to i kurna zaczepił...