Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skrimek 2013-03-24, 14:45
Gniecu napisał/a:

Fizyka w cs'ie jest na poziomie gimbazy. Jeżeli ktoś mówi, że ta gra ma "swoją" fizykę niech się jebnie w łeb + jak napisał Ranger brak recoila = prosta i prymitywna gra.

Brak recoila? chyba za duzy bys mogl go ogarnac. Szkoda ze zaden "gimbaz" nie doszedl dalej niz na lige podwórkową
Zgłoś
robert357 2013-03-24, 14:59
Każdy sra, że to Cod/BF/CS lepszy, a to gówno prawda. Ja mam najwięcej ogranych godzin na Wolfensteinie i Doomie. Dodatkowo jeszcze był Blake Stone. Aktualnie nie widzę żadnej gry FPS, która może pobić te trzy tytuły. Dodatkowo wyszedł mod DOOM Brutal, który odświeża tą grę.
Zgłoś
Marshal 2013-03-24, 15:11
Pamietam w CSa to sie u nas w kafejce internetowej gralo po pare h
Co niezmienia faktu ze nigdy nie potrafilem zrozumiec fenomenu tej gry.
Moze dlatego ze ja bardziej w Q3, RtCW i potem Wolf ET i CoD1, CoD MW1 - pro mod (wmiare podobne do CSa) a teraz ET i BF3.

Ktos mowil o grywalnosci. BF3 jak najbardziej ma grywalnosc bo grafika jest zajbeista, mapy zroznicowane i wymagajce taktyki i to wmiare prawdziwej - dzialenie w druzynie (medyk, snajper, inzynier itp.)
A to co ludzi trzyma przy CSie to lenistwo i nostalgia, bo po co zmieniac gre skoro jestem dobry w ta a w innej moge byc do dupy. No i do tego osoba pamieta ile czasu i ile nocy zarwala nad ta gra
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 15:15
CS jest wolny jak cholera, zero dynamiki... nie to co q3

kilka widowiskowych fragow:

sadol.pl/headz-up-quake-3-frag-movie-vt98670.htm917010
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 15:23
Tu macie MW2 na snajperki, prawdziwa jazda bez trzymanki

a tutaj competitive gameplay
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 15:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 17:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 22:49
Zgłoś
gen312 2013-03-25, 16:28
1:08 awp - koleś nic nadzwyczajnego nie pokazał w tej akcji.
Zgłoś
HaSz23 2013-04-09, 13:38
Zgłoś
Nobody1234 2013-04-22, 10:05
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-21, 14:23
za cs-a zawsze piwko!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem