Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dalione 2013-03-24, 12:36
A ja grałem od zawsze w Wolfenstein : Enemy Territory, aktualnie pykam w TF2 i nadal uważam że cs to gówno, nigdy się nie przekonałem i nie przekonam do tej gry. Tak, wiem.. Za chwile gimby napiszą że grałem i przegrywałem dlatego tak uważam.. Myślcie sobie co chcecie, ale do mnie cs nie przemawia, jest gównem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 12:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
demz 2013-03-24, 13:03
HaSz23, CS powstał jakoś w roku 2000, a w tamtych czasach nie było chyba ŻADNEJ strzelanki FPP ONLINE. Jest to gra klasyczna już i tak jak teraz bryluje BF, MW, itd, tak te 13 lat temu brylował CS. Kupiłem BFa na PS3, zagrałem dosłownie 3 razy i sprzedałem grę. Oprócz zajebistej grafiki ja nie znalazłem tam fajnej grywalności, takiej jaka była w Counter-Strike. Poza tym w CS nie trzeba napieprzać 24/7 żeby dorównać wyjadaczom, nie ma żadnych rang, itd. czyli nie ma niesprawiedliwej przewagi, jak w BF, typu na początek dostajesz piździka który zadaje minimalne obrażenia, natomiast mierzyć się musisz z gościami, którzy nic nie robią, tylko napieprzają w tę gierę i już mają giwery takie, że głowa boli. W CS są wyrównane szanse (nie liczę gości używających czity, ale tacy są wszędzie, nawet w fifie). Nie rozumiesz fenomenu CS to znaczy, że albo w niego nie grałeś, bo jesteś młody (nie, nie chce mi się sprawdzać ile masz lat podane w profilu) i ominął Cię bum na tę grę, albo z jakichś innych powodów. Stawiam, że w gierkę nie grałeś i znasz ją tylko z filmików. Zagraj z kumplami kiedyś a zobaczysz, że grywalnością to bije wszystkie BFy, CODy i MOHy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 13:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pleso93 2013-03-24, 13:04 1
Teraz valve zdaje się jakiegoś update'a wprowadziło i myszka chodzi inaczej, czyż nie?
Zgłoś
Luq132 2013-03-24, 13:15 1
Zgłoś
switelolo124 2013-03-24, 13:33
Zgłoś
Bridgwater88 2013-03-24, 13:34
Zgłoś
switelolo124 2013-03-24, 13:38
/watch?v=VgM6vk3-rEs

wiem, soundtrack zginął ale fragi proo, jeszcze w dodatku zmontowane przez polaka są też jego fragi w tym
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 13:56
Chciałbym tylko nadmienić, że opinie osób urodzonych 6-7 lat po wydaniu pierwszej wersji counter-strike'a są warte mniej więcej tyle co moja kupa, byliście tymi osobami na serwerze na które dzisiaj się oburzacie
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-24, 14:06
Kocham tą gre. Grałem w cs 1.6 ponad 3 lata, ale w końcu kupiłem router i siostra na laptopie neta mulia i ping nie dawal grac. Przez to zakonczylem najlepsza gre na swiecie, ale przyjdzie czas, ze pwooroce do cs 16!
Nie no, fakt, że cs to najlepsza gra, aprzykładem jest liczba graczy grajaca w nia przez lata. Teraz go, sorce- to jest calkiem inna gra.
CS 1.6 to cs. Prawdziwy "kanter"
Zgłoś
Ranger 2013-03-24, 14:30
Cytat:

A zawsze myslałem, że odrzut broni to znak rozpoznawczy cs, gdzie trzeba strzelać seriami albo 1 nabojem aby kogos trafic - w przeciwienstwie do reszty sieciowek, gdzie tylko idziesz i prujesz caly magazynek.

To źle myślałeś, błazenku. Mianem recoila określa się również ''pływanie'' celownika snajperskiego i utrudnione celowanie kiedy jesteś pod ostrzałem. W CSie nawet w takich sytuacjach jesteś w stanie trafić ze snajperki komara w jaja.
Poza tym pierwszy pocisk z innych broni zawsze trafia w cel, więc tak jak mówiłem - w CSie recoila praktycznie nie ma.
Zgłoś
Gniecu 2013-03-24, 14:36 1
Fizyka w cs'ie jest na poziomie gimbazy. Jeżeli ktoś mówi, że ta gra ma "swoją" fizykę niech się jebnie w łeb + jak napisał Ranger brak recoila = prosta i prymitywna gra.
Zgłoś
Luq132 2013-03-24, 14:40
Zgłoś
kolborano 2013-03-24, 14:44
pmn napisał/a:

ja tam wole klasyke a nie zadne "go" jakbym mial za duzo kasy to bym kupil ale sorry mieszkam w Polsce

chopie jak na "go" Cie nie stać to nie kumam juz kompletnie niczego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem