Coś dla fanów gry która jest i będzie czymś więcej niż tylko grą
Hejt fanów BF'a, Cod'a i tym podobnych nieunikniony i wskazany
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-03-24, 10:18
@Ver0
Nie mam kabanosa ani kalkulatora a gram w cs'a . Za niego piwo zawsze leci
konto usunięte
2013-03-24, 10:26
to lepsze, bo moje! material piecioletni...
konto usunięte
2013-03-24, 10:32
W CSa jest więcej serwerów, jak w wszystkich bfach i innych strzelankach graczy, może i jest graficznie słaby, ale grywalnością i ilością graczy żaden cod czy bf mu nie dorówna, za 5 lat mało kto będzie grał w bf3, a w csa 1.6 dalej będą grały tysiące ludzi o ile valve go nie dobije, a po ostatnim updejcie prawie im się to udało, widac za słabo cs-go sie sprzedaje
konto usunięte
2013-03-24, 10:59
Co jest Gajs ?
co jest Get_right ku**a ?
Grałem dosyć sporo w 1.6, jakiś czas temu kupiłem CS:GO i muszę powiedzieć, że jest całkiem okay. Jest to 1.6 z odświeżoną grafiką, jednocześnie zachowując tą prostotę z 1.6. Jak ktoś by chciał pyknąć (narazie lamie) to mój steam - bins95
konto usunięte
2013-03-24, 11:50
Cytat:
Tylko COD i BF forever!!!!!!!!!!! CS ssie!!! Łączcie się fani coda i be efa!
Chciałem potrolować, przyszły prawdziwe głąby i nikt nie zauważył, że sobie żartowałem
konto usunięte
2013-03-24, 12:04
CS był dobry za dzieciaka ale teraz jest po prostu nudny. CoD się skończył na 4. Tylko BF cały czas trzyma zajebisty poziom, choć wg. mnie BF:BC2 jest najlepszą grą z serii, nie BF3.
konto usunięte
2013-03-24, 12:27
Same akcje szwedów niemców... gdzie akcje Polaków ja sie pytam ?! Gdzie akcja Neo która przeszła do histori podczas WCG 2010 ? Akcje Luq'q z awp ? Jak już chcecie przedstawić fenomen tej gry , to złóżcie z akcji naprawdę zatrzymujących akcje serca...