Mój dobry kumpel grał kiedyś na lapku na touchpadzie i nawet mu szło.
Potęgowało to dodatkowo wk🤬ienie ekipy przeciwnej, gdy przegrywali.
Było to jeszcze za czasów CSa 1.5 i nocek LANowych. Nie wiem czy jeszcze się ktoś w to bawi, ale jak sobie przypomnę targanie skrzynek PC i monitorów CRT to uśmiech nie schodzi z gęby.

Było to jeszcze za czasów CSa 1.5 i nocek LANowych. Nie wiem czy jeszcze się ktoś w to bawi, ale jak sobie przypomnę targanie skrzynek PC i monitorów CRT to uśmiech nie schodzi z gęby.

podpis użytkownika
nosiliby.pl - unikalne koszulki
Uuuu G25
miałem G27, ale zamieniłem na Porsche GT2 od Fanatec, dużo lepsza i pod X360 można podpiąć
i próbowałem w CoD grać
jakoś szło

a pamieta ktos jak sie chodzilo na nocki do kafejek internetowych, by cala noc grac w cs albo SC?
albo przegladalo sie internet, i sciagalo sie jakies bzdury na dyskietki, czy na swoj dysk przyniesiony ze soba.
(eh... piekne czasy, kto mial wtedy stale lacze...
SDI! ;D)

albo przegladalo sie internet, i sciagalo sie jakies bzdury na dyskietki, czy na swoj dysk przyniesiony ze soba.

(eh... piekne czasy, kto mial wtedy stale lacze...

LUKUNKU napisał/a:
to nie jest CS tylko source albo ten śmieszny GO.
cs go

Akurat CS:Go jest spoko w porównaniu do np Source, co nie zmienia faktu, że i tak 1.6 jest najlepszy.

Ja tam gram od siedmiu lat do dzisiaj w 1.6. Najlepszy Counter Strike jak dla mnie. Lubię wk🤬iać gimby grając na NonSteamie ;P Co chwile: "wyłącz AIMa cioto, offaj WH", a jak dostanę bana to na forum i na drugi dzień z powrotem na serwie znowu wk🤬iać

ja jade wszystkich na haxach jestem niepokonany k🤬a konan barbarzyńca z m4
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
GhostRider32 napisał/a:
Fajnie, a ja mam dziewczynęUuuu G25
miałem G27, ale zamieniłem na Porsche GT2 od Fanatec, dużo lepsza i pod X360 można podpiąć
i próbowałem w CoD grać
jakoś szło
![]()