👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Uuuu G25
miałem G27, ale zamieniłem na Porsche GT2 od Fanatec, dużo lepsza i pod X360 można podpiąć
i próbowałem w CoD grać
jakoś szło

a pamieta ktos jak sie chodzilo na nocki do kafejek internetowych, by cala noc grac w cs albo SC?
albo przegladalo sie internet, i sciagalo sie jakies bzdury na dyskietki, czy na swoj dysk przyniesiony ze soba.
(eh... piekne czasy, kto mial wtedy stale lacze...
SDI! ;D)

albo przegladalo sie internet, i sciagalo sie jakies bzdury na dyskietki, czy na swoj dysk przyniesiony ze soba.

(eh... piekne czasy, kto mial wtedy stale lacze...

LUKUNKU napisał/a:
to nie jest CS tylko source albo ten śmieszny GO.
cs go

Akurat CS:Go jest spoko w porównaniu do np Source, co nie zmienia faktu, że i tak 1.6 jest najlepszy.

podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
GhostRider32 napisał/a:
Fajnie, a ja mam dziewczynęUuuu G25
miałem G27, ale zamieniłem na Porsche GT2 od Fanatec, dużo lepsza i pod X360 można podpiąć
i próbowałem w CoD grać
jakoś szło
![]()

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie