botanic18 napisał/a:
ja p🤬le wy na to serio czekacie i wrzucacie żeby zdobyć piwa ?
![]()
No podobno za 100 piw "sadisticowych" dostaję się pod koniec roku 1 dowolnie wybrane piwo

Co do filmiku, to jest to trochę żałosne. Ktoś chce się rozluźnić i pograć chwilę wieczorem, a tu wchodzi taki j🤬y troll i wk🤬ia człowieka. Zabawne w c🤬j.
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.

Pater patriae napisał/a:
Co do filmiku, to jest to trochę żałosne. Ktoś chce się rozluźnić i pograć chwilę wieczorem, a tu wchodzi taki j🤬y troll i wk🤬ia człowieka. Zabawne w c🤬j.
A tam się napinasz za bardzo. Zauważ, że na serwerach gdzie używa się powszechnie mikrofonu jest pełno adminów, więc najpewniej grał o późnych porach jak większość normalnych ludzi poszła spać, zostali sami napinacze co MUSZĄ K🤬A GRAĆ ILE WLEZIE.
Z resztą w części 1 przewija się gdzieś tekst, że godzina była 2 w nocy.
Pater patriae napisał/a:
No podobno za 100 piw "sadisticowych" dostaję się pod koniec roku 1 dowolnie wybrane piwo![]()
a ty se ogól pachy ziomuś
podpis użytkownika
J🤬 jebiących PIS i KonfederacjęJ🤬 wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.

A mnie to dobija zachowanie innych graczy, Grzesio robi sobie pompę, a niektórzy zamiast się śmiać to napinają jeszcze bardziej i tylko napędzają to agresywne gówno. To tylko p🤬lona Darmowa gra, a oni się zachowują jakby krzywdził ich matki.... Niech umyją paździerze, sukwy...
Swoją drogą pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem "Mag1k ciśnie na ventrilo" i to było właśnie na Sadolu
Swoją drogą pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem "Mag1k ciśnie na ventrilo" i to było właśnie na Sadolu

Ma ktoś gdzieś frament tego audio "Niniejszym oświadczam pokemonom świata..." ?

żalosne, wiekszosc ludzi i tak go skumala wiec nie wdize sensu dlaczego typo tak uparcie tam sie trzyma