👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

joeblack33 napisał/a:
jebnie tekstem a potem tylko obrażać potrafi, bo się jego argumenty kupy nie trzymają, faja
Argumenty? Podałem ci je baranie jakieś 8 postów powyżej to zacząłeś pisać o tym jak obciągałeś kolegom i jakim to dabstep jest rewolucyjnym stylem muzycznym.
Ja wiem, tobie wydaje się, że trollujesz i koledzy z kwejka będą mieli ubaw po pachy. Ale ty zwyczajnie jesteś gejem i imbecylem. Pogódź się z tym, acdc to gówno, dabstep to gówno, hiphop to gówno, ty też jesteś, uwaga uwaga, gówno.

Cytat:
Zawyżasz sobie wiek podobnie jak mniemanie o sobie, a zwykły śmieć z ciebie

Cytat:
jakbyś nie zrozumiał to czytaj od nowa i tak do oporu.
Trzeba ci to za każdym razem wklejać pustaku czy jednak sobie poradzisz (może poproś kolegę geja z budowy, co ma gówno z twojej dupy pod napletem, bo r🤬ał cię w rytmie rewolucyjnego dabstepu i acdc żeby ci pomógł).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie