📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
606, przestan już pyskować, bo cie stuleja rozboli niedołęgo. Widać, że nie masz zycia. Po co ja w ogóle z tobą rozmawiam?
sp🤬zielił, na priva też nie odpisuje, pewnie poszedł do starej po kasę na browara
@606
Stary, idź już na tą czarna mszę, bo Belzebub się pogniewa.
Btw. spiąłeś się jak gimnazjalista, ale dzięki, pośmiałem się pod nosem troszeczkę
Stary, idź już na tą czarna mszę, bo Belzebub się pogniewa.
Btw. spiąłeś się jak gimnazjalista, ale dzięki, pośmiałem się pod nosem troszeczkę
@joeblack33 Ty to ten sam co np. na komorkomanii? A co do 606 to go zostaw. Gówien się nie rusza bo wtedy coraz mocniej śmierdzą.
z Acdc to tylko TNT jest dobre ale jak tu panowie metalike krytykują . Metalice to nawet mój staruszek lubi a niech pan 606 wymieni jakich zespołów słucha no prosze bardzo męskie granie czyli co Behemot ? Prosze ja Ciebie no prosze... eh
Morei_Sky napisał/a:
z Acdc to tylko TNT jest dobre ale jak tu panowie metalike krytykują . Metalice to nawet mój staruszek lubi a niech pan 606 wymieni jakich zespołów słucha no prosze bardzo męskie granie czyli co Behemot ? Prosze ja Ciebie no prosze... eh
Przecież ci wymieniłem niektóre i behecioty tam na liście nie ma. I po co te insynuacje? Chcesz być ja te środowiska lgbt kwejkowe, które tu płaczą, bo im acdc obraziłem? Widzisz jakie z nich agresywne pedałki, naprawdę chcesz do nich dołączyć?
rafa97 napisał/a:
Akurat za ten tekst to ty dziś wyłapiesz ich pięć, co na miesiąc zamknie ci ten niewyparzony pysk.
Czekam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie