Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-02-23, 16:17
606, przestan już pyskować, bo cie stuleja rozboli niedołęgo. Widać, że nie masz zycia. Po co ja w ogóle z tobą rozmawiam?
Zgłoś
joeblack33 2014-02-23, 16:32
sp🤬zielił, na priva też nie odpisuje, pewnie poszedł do starej po kasę na browara
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 16:48 1
@606
Stary, idź już na tą czarna mszę, bo Belzebub się pogniewa.
Btw. spiąłeś się jak gimnazjalista, ale dzięki, pośmiałem się pod nosem troszeczkę
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 16:54
@joeblack33 Ty to ten sam co np. na komorkomanii? A co do 606 to go zostaw. Gówien się nie rusza bo wtedy coraz mocniej śmierdzą.
Zgłoś
DuckDodgers 2014-02-23, 16:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
joeblack33 2014-02-23, 16:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 17:52
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 17:52
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 18:36
Zgłoś
joeblack33 2014-02-23, 18:46
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 18:52
z Acdc to tylko TNT jest dobre ale jak tu panowie metalike krytykują . Metalice to nawet mój staruszek lubi a niech pan 606 wymieni jakich zespołów słucha no prosze bardzo męskie granie czyli co Behemot ? Prosze ja Ciebie no prosze... eh
Zgłoś
joeblack33 2014-02-23, 18:59 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 19:17
Morei_Sky napisał/a:

z Acdc to tylko TNT jest dobre ale jak tu panowie metalike krytykują . Metalice to nawet mój staruszek lubi a niech pan 606 wymieni jakich zespołów słucha no prosze bardzo męskie granie czyli co Behemot ? Prosze ja Ciebie no prosze... eh

Przecież ci wymieniłem niektóre i behecioty tam na liście nie ma. I po co te insynuacje? Chcesz być ja te środowiska lgbt kwejkowe, które tu płaczą, bo im acdc obraziłem? Widzisz jakie z nich agresywne pedałki, naprawdę chcesz do nich dołączyć?

rafa97 napisał/a:

Akurat za ten tekst to ty dziś wyłapiesz ich pięć, co na miesiąc zamknie ci ten niewyparzony pysk.

Czekam.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 19:22
606 weź już zamknij mordę wąski!
Zgłoś
DuckDodgers 2014-02-23, 19:25 1
606 napisał/a:

@DuckDodgers nigdy tego nie negował i chyba jedyny w tym temacie napisałem, że acdc jest klasykiem.
Ale to nie zmienia faktu, że grają beznadziejnie i, naturalnie, ja potrafię lepiej.

Co to znaczy beznadziejnie? Technicznie beznadziejnie czy co? Bo wymieniłeś szereg kapel które również technicznie grają banały kompletne a ACDC i stworzyło właśnie styl który inni naśladują do dziś a przy nich Godsmack to właśnie jest badziewie. Nie przepadam za ACDC ale nigdy bym nie napisał, że to gówno.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem