Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:33
COVID 19 so much
Recydywista • 2020-06-24, 16:47
Dostalem bana na FB za opublikowanie tego filmu

nie wiem dlaczego sie nie odtwarza... przekonwertuje i sproboje jeszcze raz.
Zgłoś
Yanush 2020-06-25, 11:33 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ritu4l 2020-06-25, 12:04 2
KarpKiller napisał/a:

3) Uprzedzając atak na mą skromną osobę, posiadam tytuł magistra i studiowałem prawo

Studiowałeś prawo i jesteś magistrem socjologii? Nie dopisałeś, że jesteś weganem, masz iPhona a windows jest dla plebsu

Zgłoś
Gainer 2020-06-25, 12:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hanney 2020-06-25, 13:49 2
Zgłoś
konto usunięte 2020-06-25, 14:08 1
hanney napisał/a:

Więc panie prawnik, proszę przeczytać wszystkie me komentarze, gdyż osobiście mam głęboko w d. czy ktoś mówi na mnie lekarz, doktor czy po imieniu, nie interesuje mnie czyjś status, ale to jak się zachowuje. Tak jak napisałem, cnotą jest powiedzenie "nie wiem", a nie rzucanie hipotezami, szczególnie tak bardzo obnażającymi nieznajomość danego tematu jak w/w.
I proszę się nie obrażać, że użyłem sformułowania "laicy", bo w końcu tak jest, ja też jestem laikiem w kwestii prawa czy architektury, dlatego też nie próbuje udawać znawcy w interpretacji przepisów prawnych czy nie wpie**alam się w projekt architektowi mówiąc mu "po ch*j ta ściana nośna tutaj, ona jest niepotrzebna, wytrzyma przecież, wyjeb ją".
PS COVID-19 to nazwa choroby, którą może wywoływać wirus SARS-CoV-2, nie każdy zakażony SARS-CoV-2 rozwija COVID-19, a jakieś 10-15%.

Tylko się nie popłacz cioto.
Zgłoś
Recydywista 2020-06-25, 14:31 2
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2020-06-25, 15:34 7
Od jakiegoś czasu zauważyłem dziwną korelacje. im niższy poziom wykształcenia tym wyższy stopień negowania pandemii
Zgłoś
ePeeL 2020-06-25, 20:03 2
Zgłoś
szoopyoku 2020-06-25, 21:05 1
Zgłoś
Recydywista 2020-06-25, 22:07 1
Zgłoś
adasko224 2020-06-25, 22:37 1
Zgłoś
Martinpsychopata 2020-06-26, 11:25 2
Zgłoś
No-idea 2020-06-28, 1:55 1
Zgłoś
Dupatrupa 2020-07-06, 15:27
W krajach skandynawskich na przykład w chwili wybuchu epidemii etc. obowiązkowo muszą przygotować takie miejsca, musi być zapas miejsc a nie jak we włoszech czy hiszpani totalne YOLO może upcha się pacjentów do naszych szpitali. Pusta hala niczego nie dowodzi.
Zgłoś
Wtykaaa 2023-08-03, 20:04
hanney napisał/a:

przypadku

Czary mary i wojna na ukr pokonała covid ^^ jak tam narracja się zmieniła czy nadal taka sama jest w głowie po tych 3 latach ?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem