podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkapodpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaOp🤬liłbyś połowę z nas?
Życzę ci smacznego.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Zdecydowanie należysz do tej niejadalnej połowy.
Nazwałbym was głęboką rezerwą.
A morze nad może?
Morze może wieży w wierzy?
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaA morze wieży rze był w Białowierzy?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.co się zaczęło? następny bezmózg który wieży w jakiegoś tam celebrytę covida którego nie było. ha ha ha ha ha ha ha
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.haha no debile, przecież to oczywiste, że milion lekarzy i naukowców na całym świecie się zmówiło żeby nas szczepionką pozabijać. W szpitalach to byli statyści (kolejne miliony na świecie), no i jest jeszcze spisek milionów polityków i urzędników w ponad 200 krajach świata, żeby w statystykach sztucznie zawyżyć śmiertelność.
a tak w ogóle to ziemia jest płaska, a ptaki nie istnieją, bo to rządowe drony żeby nas śledziły.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaPrzecież wiadomo że jest płaska. Inaczej ci z Australii by pospadali. Proste. A otych ptakach nie wiedziałem, muszę doczytać.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.To jest dopiero jazda, na jakimś zlocie foliarzy, antyszczepionkowców i innych sp🤬oleńców jeden koleś dla beki ogłosił, że wszystkie ptaki w USA zostały powybijane i zastąpione dronami. To dlatego siadając na linii wysokiego napięcia prąd ich nie kopie, bo się ładują
a co do Ziemi, niepodważalnym dowodem na jej płaskość jest fakt, że jak chodzisz, to buty ścierają się na podeszwie równomiernie. Gdyby była okrągła, ścierałyby się tylko po środku.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaZdecydowanie należysz do tej niejadalnej połowy.
Nazwałbym was głęboką rezerwą.
A kto się nadaje na pierwszy ogień? 🤔
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Samice. Mają więcej tkanki tłuszczowej, więc powinny być smaczniejsze
Nie wiem, nie wiem... a co z dietą? 😁
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.