Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Op🤬liłbyś połowę z nas?
Życzę ci smacznego.
Zdecydowanie należysz do tej niejadalnej połowy.
Nazwałbym was głęboką rezerwą.

Spoko, co kto lubi.

A morze nad może?
Morze może wieży w wierzy?
A morze wieży rze był w Białowierzy?
A morze wieży rze był w Białowierzy?
Ale rze tę besmusk?
co się zaczęło? następny bezmózg który wieży w jakiegoś tam celebrytę covida którego nie było. ha ha ha ha ha ha ha
haha no debile, przecież to oczywiste, że milion lekarzy i naukowców na całym świecie się zmówiło żeby nas szczepionką pozabijać. W szpitalach to byli statyści (kolejne miliony na świecie), no i jest jeszcze spisek milionów polityków i urzędników w ponad 200 krajach świata, żeby w statystykach sztucznie zawyżyć śmiertelność.
a tak w ogóle to ziemia jest płaska, a ptaki nie istnieją, bo to rządowe drony żeby nas śledziły.

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.haha no debile, przecież to oczywiste, że milion lekarzy i naukowców na całym świecie się zmówiło żeby nas szczepionką pozabijać. W szpitalach to byli statyści (kolejne miliony na świecie), no i jest jeszcze spisek milionów polityków i urzędników w ponad 200 krajach świata, żeby w statystykach sztucznie zawyżyć śmiertelność.
a tak w ogóle to ziemia jest płaska, a ptaki nie istnieją, bo to rządowe drony żeby nas śledziły.
Przecież wiadomo że jest płaska. Inaczej ci z Australii by pospadali. Proste. A otych ptakach nie wiedziałem, muszę doczytać.
Przecież wiadomo że jest płaska. Inaczej ci z Australii by pospadali. Proste. A otych ptakach nie wiedziałem, muszę doczytać.
To jest dopiero jazda, na jakimś zlocie foliarzy, antyszczepionkowców i innych sp🤬oleńców jeden koleś dla beki ogłosił, że wszystkie ptaki w USA zostały powybijane i zastąpione dronami. To dlatego siadając na linii wysokiego napięcia prąd ich nie kopie, bo się ładują

a co do Ziemi, niepodważalnym dowodem na jej płaskość jest fakt, że jak chodzisz, to buty ścierają się na podeszwie równomiernie. Gdyby była okrągła, ścierałyby się tylko po środku.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.To jest dopiero jazda, na jakimś zlocie foliarzy, antyszczepionkowców i innych sp🤬oleńców jeden koleś dla beki ogłosił, że wszystkie ptaki w USA zostały powybijane i zastąpione dronami. To dlatego siadając na linii wysokiego napięcia prąd ich nie kopie, bo się ładują
a co do Ziemi, niepodważalnym dowodem na jej płaskość jest fakt, że jak chodzisz, to buty ścierają się na podeszwie równomiernie. Gdyby była okrągła, ścierałyby się tylko po środku.
Kurcze masz rację, moje trochę ścierają bardziej na piętach, widać dysk ziemski musi być źle wypoziomowany. Z tymi ptakami to mnie przekonałes w 100%
A kto się nadaje na pierwszy ogień? 🤔
A kto się nadaje na pierwszy ogień? 🤔
Samice. Mają więcej tkanki tłuszczowej, więc powinny być smaczniejsze

Samice. Mają więcej tkanki tłuszczowej, więc powinny być smaczniejsze
Nie wiem, nie wiem... a co z dietą? 😁
Nie wiem, nie wiem... a co z dietą? 😁
W zderzeniu z widmem śmierci głodowej?
Czort z nią.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie