Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Covid
BigLebovsky • 2025-03-27, 8:14
Tak to się wszystko zaczęło. Zasługujecie aby zobaczyć unikalny materiał z pacjentem zero.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Ryju1983 2025-03-27, 18:25 1
Czy jest coś na tym świecie czego kitajce nie op🤬lą na ciepło?
Zgłoś
Baronessa 2025-03-27, 19:00 3
Wstrętne azjatyckie sk🤬ysyny... ale sylwetki muszę przyznać, że mają doj🤬e fest! Chyba igła w dupsko musiała nie raz wjechać, bo na samych zupkach ze zdechłych nietoperzy raczej takiej formy nie zbudowali...
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-27, 20:18 1
Jaten napisał/a:

No co Ty, chyba żmija to białas jest.
Wątróbkę z Chianti, a żeberka pod piwko 😉

Skąd ja mogę wiedzieć jako kto się @zmij identyfikuje?
Może on dzisiaj jest piec kaflowy, jutro latarnia morska a pojutrze wieloryb.

[ Dodano 2025-03-27, 20:31 ]
spławik napisał/a:

co się zaczęło? następny bezmózg który wieży w jakiegoś tam celebrytę covida którego nie było. ha ha ha ha ha ha ha

Napisz to do @JoSeed
Ona się Tobą zaopiekuje. Nie wszystkie jej koleżanki miały szczęście i przeżyły.

[ Dodano 2025-03-27, 20:51 ]
BigLebovsky napisał/a:

Przecież wiadomo że jest płaska. Inaczej ci z Australii by pospadali. Proste. A otych ptakach nie wiedziałem, muszę doczytać.

To Ty nic nie wiedziałeś o tym, że jak wróbel, albo sroka siedzą na Twoim parapecie, to tak naprawdę jest to CIA i NSA!?
Gdzie Ty się urodziłeś, że takich podstawowych rzeczy nie wiesz?
Ty nie słyszałeś o tym, że w Australii wszystko jest gwoździami poprzybijane, żeby nie spadło i w kosmos nie poleciało?

[ Dodano 2025-03-27, 21:03 ]
Dziobal123 napisał/a:

JoSeed, Żmij 👏👏👏dzisiej to mnie ubawiliscie 🤣🤣🤣

Czekaj, czekaj! Będziesz miał ubaw, jak wylądujesz na półmisku!

[ Dodano 2025-03-27, 21:05 ]
Ryju1983 napisał/a:

Czy jest coś na tym świecie czego kitajce nie op🤬lą na ciepło?

Jest! To jest k🤬s pierwszego Sekretarza Chińskiej Partii Komunistycznej.
Oni są ateistami, ale ten k🤬s jest święty.

[ Dodano 2025-03-27, 21:09 ]
Baronessa napisał/a:

Wstrętne azjatyckie sk🤬ysyny... ale sylwetki muszę przyznać, że mają doj🤬e fest! Chyba igła w dupsko musiała nie raz wjechać, bo na samych zupkach ze zdechłych nietoperzy raczej takiej formy nie zbudowali...

Co jest z Tobą? Ty orientację nagle zmieniłeś? Przecież Tobie się podobają tylko żeńskie lochy od 150 kilo w górę!
Zgłoś
Dziobal123 2025-03-27, 21:11
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Napisz to do @JoSeed
Ona się Tobą zaopiekuje. Nie wszystkie jej koleżanki miały szczęście i przeżyły.
To Ty nic nie wiedziałeś o tym, że jak wróbel, albo sroka siedzą na Twoim parapecie, to tak naprawdę jest to CIA i NSA!?
Ty nie słyszałeś o tym, że w Australii wszystko jest gwoździami poprzybijane, żeby nie spadło i w kosmos nie poleciało?
Co jest z Tobą? Ty orientację nagle zmieniłeś? Przecież Tobie się podobają tylko żeńskie lochy od 150 kilo w górę!

Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-27, 21:14
@Dziobal123

Cos Tobie z tym komentarzem chyba nie pykło. Zrób to jeszcze raz.
Zgłoś
Dziobal123 2025-03-27, 21:15 2

Napisz to do @JoSeed

Chyba będziesz miała ubaw 😁😁😁 to mam szansę skoro woli kobitki na pierwszy rzut. Już czekam w kolejce 🤣🤣🤣

[ Dodano 2025-03-27, 21:17 ]
Oj, zaraz będzie, że nie pykło bo kobitka 😉
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-27, 21:21
Dziobal123 napisał/a:

Chyba będziesz miała ubaw 😁😁😁 to mam szansę skoro woli kobitki na pierwszy rzut. Już czekam w kolejce 🤣🤣🤣
Oj, zaraz będzie, że nie pykło bo kobitka 😉

Nie, nie będę Tobie do pieca dokładać!

Pytanie tylko, czy masz do tego warunki, żeby Baronessa rzucił na Ciebie okiem, tzn. minimum 150 kilo żywej wagi?
Zgłoś
Dziobal123 2025-03-27, 21:30

Nie, nie będę Tobie do pieca dokładać!
Pytanie tylko, czy masz do tego warunki, żeby Baronessa rzucił na Ciebie okiem, tzn. minimum 150 kilo żywej wagi?

Nie ,nie, to żmij by połowę z nas wciągnął🪱 do Baronessy to nie nadawałabym się
Zgłoś
Matysshoww 2025-03-27, 21:32
Fajny chudy rosół w sam raz na niedzielnego kaca.
Zgłoś
Dziobal123 2025-03-27, 21:33
Dla Baronessy to właśnie filmik w poczekalni czeka😁😁😁
Zgłoś
ussesus 2025-03-27, 22:14
Ludzie naprawdę wierzą w tą bajeczkę o nietoperzach?
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-27, 22:31
ussesus napisał/a:

Ludzie naprawdę wierzą w tą bajeczkę o nietoperzach?

Gdyby w marcu, kwietniu 2020 roku przyjęto oficjalnie, że był to wyciek z laboratorium, to praktycznie wszystkie kraje świata miałyby prawo wystąpić do Chin o odszkodowania. Chiny finansowo przestałyby istnieć, a tego nie chciał nikt, kto robił interesy z Chinami.
Już w 2020 zostało stwierdzone w wielu laboratoriach na świecie, że ten wirus nie powstał w sposób naturalny, tylko był efektem prac laboratoryjnych. Wszystkie te wyniki poznikały z przestrzeni publicznej, a Chince podziękują Europie podporządkowaniem jej dla swoich interesów.
Zgłoś
SQUOR 2025-03-27, 23:03
Spuszczacie się nad trolowym filmikiem na którym nikt nie je tego nietoperza. Równie dobrze mogli se zamiast tego ssaka włożyć na talerz cegłę. Też byście uważali że ktoś tę cegłę zjadł?
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-28, 0:41
SQUOR napisał/a:

Spuszczacie się nad trolowym filmikiem na którym nikt nie je tego nietoperza. Równie dobrze mogli se zamiast tego ssaka włożyć na talerz cegłę. Też byście uważali że ktoś tę cegłę zjadł?

No nie wiem, a może zgodnie z nową polityką portalu jedzenie batmana to już nadaje się na harda...

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
widez2 2025-03-28, 0:44
dobry gażet. stroluj teścia przy kolacji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie