👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Dziobal123
Cos Tobie z tym komentarzem chyba nie pykło. Zrób to jeszcze raz.
Cos Tobie z tym komentarzem chyba nie pykło. Zrób to jeszcze raz.
Dziobal123 napisał/a:
Chyba będziesz miała ubaw 😁😁😁 to mam szansę skoro woli kobitki na pierwszy rzut. Już czekam w kolejce 🤣🤣🤣
Oj, zaraz będzie, że nie pykło bo kobitka 😉
Nie, nie będę Tobie do pieca dokładać!

Pytanie tylko, czy masz do tego warunki, żeby Baronessa rzucił na Ciebie okiem, tzn. minimum 150 kilo żywej wagi?
Bazyli.Kapusta napisał/a:
Nie, nie będę Tobie do pieca dokładać!
Pytanie tylko, czy masz do tego warunki, żeby Baronessa rzucił na Ciebie okiem, tzn. minimum 150 kilo żywej wagi?
Nie ,nie, to żmij by połowę z nas wciągnął🪱 do Baronessy to nie nadawałabym się
Spuszczacie się nad trolowym filmikiem na którym nikt nie je tego nietoperza. Równie dobrze mogli se zamiast tego ssaka włożyć na talerz cegłę. Też byście uważali że ktoś tę cegłę zjadł?
SQUOR napisał/a:
Spuszczacie się nad trolowym filmikiem na którym nikt nie je tego nietoperza. Równie dobrze mogli se zamiast tego ssaka włożyć na talerz cegłę. Też byście uważali że ktoś tę cegłę zjadł?
No nie wiem, a może zgodnie z nową polityką portalu jedzenie batmana to już nadaje się na harda...

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie