Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
~PowerBoBass 2021-03-22, 20:23 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pawex226 2021-03-22, 21:32
SpeeReeThoosE napisał/a:

Może po tym jak nagranie się skończyło. Oby

Niestety ale nie dodatkowo okazało sie że gościu miał covid a panowie powiedzieli żę dopóki agresor nie będzie szczekać w internecie i zgłaszać sprawy na policje to obejdzie sie bez pozwów
(akcja z miasta obok mojego)
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2021-03-22, 21:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
piozer 2021-03-22, 21:37
Do teraz nie miałem pojęcia, że koronawirus daje daje objawy psychotyczne.
Zgłoś
outsidethebox86 2021-03-22, 21:40 2
Zgłoś
Robo 2021-03-22, 21:45 2
Wszyscy najeżdżają na typa a nikt nie słyszy, że to ten typ po lewej mu pierwszy ubliżył i gość najpierw kultura a potem mu nerwy puściły jak ktoś Ci wyjeżdża z "h.. Cię to obchodzi". Kij na 2 końce, ale zlinczować kogoś to nie sztuka.
Zgłoś
konto usunięte 2021-03-22, 21:46
Zgłoś
ph5i5 2021-03-22, 21:57 4
Zgłoś
chevelle 2021-03-22, 22:29
Moj kraj taki piekny taki podzielony.
Zgłoś
StormLord 2021-03-22, 22:36 1
covidioci to te dwa pajace co sobie robia "reportaż" covidianie to ta parka...
Zgłoś
mucha86 2021-03-22, 22:37 1
Robo napisał/a:

Wszyscy najeżdżają na typa a nikt nie słyszy, że to ten typ po lewej mu pierwszy ubliżył i gość najpierw kultura a potem mu nerwy puściły jak ktoś Ci wyjeżdża z "h.. Cię to obchodzi". Kij na 2 końce, ale zlinczować kogoś to nie sztuka.

obejrzyj więc jeszcze raz bo covidiota rzucił ".... cie to obchodzi" na pytanie kim jest.

tak ogólnie obejrzałem całość materiału. kolesie choć prości (wulgarni się zrobili po ataku tego idioty) i trolujący to sobie w spokoju nagrywali materiał ze 20 metrów od punktu. ni z tego ni z owego przestano pobierać materiał i zadzwoniono na policję. ewidentnie covid niszczy mózgi. inaczej się tego wytłumaczyć nie da.
Zgłoś
Kaczor_Donald 2021-03-22, 23:07 1
Zgłoś
NataliaW 2021-03-22, 23:10 3
Kozia brodka , beret, citroen... Przegryw życiowy
Zgłoś
kretol1304 2021-03-22, 23:46
Gdzieś już go widziałem ...
Zgłoś
albineek 2021-03-23, 0:00
Jebnac strzała w beret i niech spadnie z przyszłorocznym śniegiem.. Może akurat się obudzi po tym całym cyrku..

W co niestety wątpię..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem