👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwóch facetów nagrywa materiał stojąc z boku. Podchodzi jakiś z🤬b i ich zaczepia i pluje... Potem patologiczna zmywara tego typa chodzi i szczeka. Oni nie na covid powinni się zaszczepić tylko leki od psychiatry powinni brać.
Grażynka covidiańska oczywiście na nos nie zakłada ale innych poucza by ubierali tak tvp i tvn zrobiły gówno z resztek mózgu
Dziel i rządź w praktyce. Lata zezwierzęcenia pod parasolem socjalistycznym plus lata pseudodemokracji gdzie czerwona pseudointeligencja która pozakładała sobie stacje telewizyjne, radia i gazety mówi kim trzeba gardzić a kogo wielbić.
I potem takie oto przykłady. Poziom kibolstwa a święte przekoanie o swojej racji i wyjątkowości.
I potem takie oto przykłady. Poziom kibolstwa a święte przekoanie o swojej racji i wyjątkowości.
ra0mir napisał/a:
k***a takich dwóch byków... powinni napie**olić i jemu i tej babie. Bankowo dłuuuugo żałowali, że tego nie zrobili.
Może po tym jak nagranie się skończyło. Oby
Co to sa covidianie? Co to za nowomowa prymitywnycj polaczkòw bez wykształcenia? Jakieś prawicowe z🤬by dla ktorych covid nie istnieje? Ziema jest plaska, wxszczepionkach sa c🤬y, bozia istnieje? Debile.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie