Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gurup 2021-07-29, 9:27 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tobiahus96 2021-07-29, 18:27 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ellsworth 2021-07-29, 19:41 1
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-07-29, 21:34 3
Zgłoś
mygyry 2021-07-29, 21:44
Zgłoś
mesjans 2021-07-29, 22:33 3
I w ten sposób ludzie będą się kłócić o szczepionki, maseczki i inne wymyślone gówna a w tym czasie wprowadzą wyższe podatki , wyższe mandaty, opłaty za paliwo, na alkohol bo szkodzi jak i cukier, od zarobku, zusy i inne pierdusy. Ale kto zwróci na to uwagę, są ważniejsze rzeczy jak szczepionki, o tym w końcu się dziś tylko mówi.
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-07-29, 22:48 4
Zgłoś
mygyry 2021-07-30, 7:05 1
Zgłoś
Wiewór 2021-07-30, 9:37 2
Zgłoś
Loteledich 2021-07-30, 12:16 1
JaTylkonaChwile napisał/a:

- od lat ludzie szczepili sie na grype i szczepienia byly skuteczne tak skuteczne ze grypy juz nie ma... zniknela... oj przepraszam, no niby zniknela zostala przemianowana na covid....

No właśnie prawie nikt nie szczepi się na grypę, dlatego dalej jest

Sadol, miejsce gdzie każdy jest ekspertem od wszystkiego
Zgłoś
mazga50 2021-07-30, 19:24 2
Zgłoś
konto usunięte 2021-08-01, 10:16
Zgłoś
Rick_Sanchez 2021-08-01, 16:21 4
Zgłoś
ComeOnLadies 2021-08-09, 12:02 1
mwaski napisał/a:

Spoko, lata mi co zrobisz. Tylko, jak złapiesz covida, to zdychaj honorowo w domu, a nie kwicz, żeby cię ratowali w szpitalu za moje podatki.

A Ty geniuszu oddaj mi w takim razie pieniądze za szczepionkę, za którą rząd zapłacił z moich podatków, za loterię covidową i za nagrody, które przyznają, za wynajętych aktorów i bilbordy, które wiszą przy każdej ulicy itd. Wyjmij głowę z dupy i zacznij myśleć samodzielnie. A jak złapiesz jakiegoś poszczepiennego syfa za parę lat to siądź w kącie w domu i zdychaj honorowo, bo przecież wiesz co to honor i nie będziesz skomlał żeby Cię ratowali, prawda?
Zgłoś
trebles121 2021-08-09, 15:53
Znawca_Cipek napisał/a:

Covid nie zabija w ogóle. Zabija syf z przepoconych, śmierdzących maseczek. Zobaczycie za parę lat.
Ale lepsze by było:
Czym się różni covid od szczepionki?
Covid nie zabija dzieci.
Nie,ogólnie nie jestem antyszczepionkowcem.

ahhh ten znawca_cipek a taki fajny byl lekko uposledzony a teraz juz calkiem z downem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem