📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Covid nie zabija w ogóle. Zabija syf z przepoconych, śmierdzących maseczek. Zobaczycie za parę lat.
Ale lepsze by było:
Czym się różni covid od szczepionki?
Covid nie zabija dzieci.
Nie,ogólnie nie jestem antyszczepionkowcem.
Ale lepsze by było:
Czym się różni covid od szczepionki?
Covid nie zabija dzieci.
Nie,ogólnie nie jestem antyszczepionkowcem.
Jeden drugiego przebija
Rok temu mogłem dyskutować, teraz tylko został śmiech

Każdy ma swoje przekonania co do tego całego covid'owego cyrku a ludzie którzy chcą, niech się szczepią mi to osobiście nie przeszkadza. Jeżeli ktoś interesuje się tym tematem polecam poszukać w internecie filmik Astrid Stuckelberger Planet Lockdown, Pani Astrid bardzo mądrze wypowiada się o tej całej pandemii, która niszczy psychicznie ludzkość.
I znowu zaczyna sie gównoburza, proponuje zmianę regulaminu że jest zakaz wrzucania materiałów i komentarzy o covid
Kiedyś było darmowe mydło i prysznic, dziś jest darmowy udział w loterii szczepieniowej, cokolwiek to znaczy.
@JaTylkonaChwile
Twoje wypociny są tak bardzo autentyczne, niepodważalne oraz pozbawawione logiki że z tej okazji wystawiam certyfikat autentyczności.
Pozdrawiam.
Twoje wypociny są tak bardzo autentyczne, niepodważalne oraz pozbawawione logiki że z tej okazji wystawiam certyfikat autentyczności.

Pozdrawiam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie