👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up Jak chodzi o skręcanie zioła, to wszystko ma wspólnego! Zioło jest dla czarnych, zioło to narkotyk dla lewackich kurew takich jak Biedroń i Grodzka. Normalny człowiek nie potrzebuje zioła, żeby się dobrze bawić.
Wystarczy alkohol...
Tekstem "Pozdrawiam wiedze Gimbazy" się k🤬a kompromitujesz. A za dowcip piwo.
Wystarczy alkohol...
Tekstem "Pozdrawiam wiedze Gimbazy" się k🤬a kompromitujesz. A za dowcip piwo.

Ziołem jarają się gimbusy i plebs. Na dodatek palą je zazwyczaj lufek jak jakieś bezdomne ćpuny
Wiadome, że normalny człowiek woli zarzucić sobie kwasa, ewentualnie jakąś kokainę

Wiadome, że normalny człowiek woli zarzucić sobie kwasa, ewentualnie jakąś kokainę

@up co za bełkot,
pomyliłeś normalnych z nienormalnymi, jak pedała z hetero.
porównujesz kwasa z koką widać jak z ciebie expert, pewnie nawet papierosów nie palisz, a jak musisz pić piwo to tylko somersby ... żenada wc🤬j
pomyliłeś normalnych z nienormalnymi, jak pedała z hetero.
porównujesz kwasa z koką widać jak z ciebie expert, pewnie nawet papierosów nie palisz, a jak musisz pić piwo to tylko somersby ... żenada wc🤬j

riddick1773, Brawo k🤬a, brawo
Ten marichuanen widać spalił Ci już we głowie wszystkie styki, skoro wziąłeś to na poważnie.
Ale o czymś to świadczy. Nie potraficie postrzegać rzeczywistości jak normalni ludzie.
Ćpuny

Ale o czymś to świadczy. Nie potraficie postrzegać rzeczywistości jak normalni ludzie.
Ćpuny

A.J.K.S napisał/a:
Ziołem jarają się gimbusy i plebs. Na dodatek palą je zazwyczaj lufek jak jakieś bezdomne ćpuny
![]()
Wiadome, że normalny człowiek woli zarzucić sobie kwasa, ewentualnie jakąś kokainę![]()
co ty jezós oh🤬jałeś
tylko anaboliki hehe pozdro

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie