👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

rzeznikswin napisał/a:
yhy yhy gdybym tam byl...
![]()
Gdybyś tam był to byś gówno zrobił.

koopa napisał/a:
I piękny odgłos zderzającego się silikonu.
One to chyba nawet noskami się tryknęły

rzuber brawo!!!! widze ze stara nauczyla cie obslugiwac demotywatory....szkoda ze sam tego nie wymysliles bo wtedy byloby to dobre a tak tylko zal

rzeznikswin napisał/a:
dziecię demotywatorówrzuber brawo!!!! widze ze stara nauczyla cie obslugiwac demotywatory....szkoda ze sam tego nie wymysliles bo wtedy byloby to dobre a tak tylko zal
![]()

każdy z was ogląda demoty, a się zachowuje jakby tego nie robił

xpaproszekx napisał/a:
każdy z was ogląda demoty, a się zachowuje jakby tego nie robił
Ujme to tak, jakiś facet się chwali że jedzie na ręcznym ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie