Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Crash test Thinkpad
staruchazpalcemwd • 2014-03-09, 20:03
Test wytrzymałości firmy Lenovo.

I Ty możesz poćwiczyć ze swoim laptopem W zabawie przewidziane są: bitwa na śnieżki, podnoszenie ciężarów, wizyta w kriokomorze oraz joga. Niestety na koniec się troszkę "makijaż" rozmazał, ale i tak warte obejrzenie

Szukane i nieznalezione.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Madroxx 2014-03-10, 17:19 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-10, 17:50
Aktualnie użytkuję Thinkpad'a R61i i muszę przyznać że jest pancerny.
Raz spadł mi na palec u nogi, niestety laptop przeżył a palec bolał przez tydzień czasu.
Odegrałbym się na nim jak kole na filmiku, ale niestety to Polska i zostaje mi żyć aż uzbieram na nowy (2-3 lata)
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-10, 17:53 7
Ból dupy biedaków.

@Ekspertem:
Pobiłbyś gościa, bo zniszczył swoją własność? Co za debil...
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-10, 17:56 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rxx 2014-03-10, 18:00 3
No ja dziękuje w tym kraju oddać coś potrzebującym, jeszcze mi dowalą 10 tysięcy złoty że nie zapłaciłem podatku od darowizn.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-10, 18:26 7
Ekspertem napisał/a:

W latach dziewięćdziesiątych nie stać było mojej rodzinki na komputer

I dlatego masz ból dupy i kumulacje zazdrości o to, że go stać? Przecież to jego sprzęt i może sobie z nim robić co tylko chce. Nie rusza mnie tu janosikowy argument, że mógł go oddać. Może zrobiłby lepiej, ale w końcu on za niego zapłacił i może go równie dobrze zniszczyć jeśli mu się to podoba. I nie widzę tu żadnego powodu żeby zaraz go wyzywać. Ale oczywiście, człowiek zapracował kupił i się bawi to od razu trzeba po nim pojechać bo mógł oddać tym którym się pracować nie chciało.Jeśli ubolewasz nad swoim wątłym stanem materialnym to weź się do roboty albo do nauki zamiast wylewać frustracje w internecie. Człowiek za coś płaci i robi z tym co mu się rzewnie podoba. Po to się pracuje darmozjadzie.
Zgłoś
WakeUpDead 2014-03-10, 18:35 4
Zgłoś
Avalanger 2014-03-10, 18:36 5
Ale macie problemy i książkowy ból dupy. Lenovo - zajebiste lapki, 100x lepsze niż acerowe gówno czy sony sraio za pierdyliard złotych.

Posiadam y550p,

Moim zdaniem zajebiste rozwiązania, ekran Philpsa, głośniczki JBL'a (trzy sztuki) - jak na lapka głośno grają po zabawie w EQ; zajebisty touchpad, wygodna, wypukła klawiatura (nie co te płaskie gówno w asusach itp), a do tego oczywiście porządne bebechy.

Po rozebraniu mamy wygodny dostęp do RAM oraz HDD. Czyszczenie proste jak r🤬anie. Wytrzymałość? Nie miałem okazji rzucać nim o podłogę, jednakże wydaje się nie rozlecieć przy pierwszym lepszym kontakcie z podłogą.
Zgłoś
Dezeus 2014-03-10, 18:57
Pepiki szaleją
Zgłoś
takija 2014-03-10, 19:06 2
Zgłoś
bzyk1357 2014-03-10, 20:20
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-10, 20:39
Jaki Lenovo? Ten model jest jeszcze z czasów, kiedy IBM produkował ThinkPady. Co prawda Lenovo robi dobre lapki, ale do tych od IBMa się nie umywają
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-10, 20:48
Zgłoś
SzaryPietia 2014-03-10, 21:03
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-10, 21:04
to nie lenovo, tylko stary prawdziwy IBM

Udało mi się zarżnąć T43 (wcześniej miałem T21, działa do dziś), zamykając na nim klapę bagażnika... za 3cim razem dopiero się zamknęła. Potem się okazało, co przeszkadzało. Teraz mam X60 tytanowy szkielet obudowy robi swoje, ze względu na pracę- idealny, kilkanaście godzin na dworze, przy -20* nie robi. Bateria XL trzymała ~11h, teraz mam baterię mini ~6h. Fakt, 2x1,7GHz w X86 słabo ogarnia.... ale nie musi win 7 śmiga jak szalony, a w planie mam wrzucenie w niego dysku SSD wtedy robi się rakieta (przetestowane)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem