Test wytrzymałości firmy Lenovo.
I Ty możesz poćwiczyć ze swoim laptopem W zabawie przewidziane są: bitwa na śnieżki, podnoszenie ciężarów, wizyta w kriokomorze
    W zabawie przewidziane są: bitwa na śnieżki, podnoszenie ciężarów, wizyta w kriokomorze    oraz joga. Niestety na koniec się troszkę "makijaż" rozmazał, ale i tak warte obejrzenie
   oraz joga. Niestety na koniec się troszkę "makijaż" rozmazał, ale i tak warte obejrzenie   
Szukane i nieznalezione.
                    I Ty możesz poćwiczyć ze swoim laptopem
 W zabawie przewidziane są: bitwa na śnieżki, podnoszenie ciężarów, wizyta w kriokomorze
    W zabawie przewidziane są: bitwa na śnieżki, podnoszenie ciężarów, wizyta w kriokomorze    oraz joga. Niestety na koniec się troszkę "makijaż" rozmazał, ale i tak warte obejrzenie
   oraz joga. Niestety na koniec się troszkę "makijaż" rozmazał, ale i tak warte obejrzenie   Szukane i nieznalezione.

ja też kilka lat temu wymieniłem starego pancernego Thinkpada na Lenovo y550
  ja też kilka lat temu wymieniłem starego pancernego Thinkpada na Lenovo y550