📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

W latach 60-tych scigano się właśnie na zdrowo wykręconych 50-tkach. Kolesie wyciągali na nich po 180-190km/h. Np na takim Kreidlerze:
silnik 50ccm osiągał 18KM i kręcił się do 16000obr/min.
Na filmiku jest akurat moped o pojemnosci 100ccm, wiec raczej nie motorower.

silnik 50ccm osiągał 18KM i kręcił się do 16000obr/min.
Na filmiku jest akurat moped o pojemnosci 100ccm, wiec raczej nie motorower.

To Batman,
to Spider-Man,
to Super-Man,
Nie to kierowca motoroweru
to Spider-Man,
to Super-Man,
Nie to kierowca motoroweru
pewnie myślał że będzie stawiał mniejszy opór powietrzu i mniej paliwa spali .

SleThu napisał/a:
Pręt w szprychy i mamy harda ...
Za dużo filmów się naoglądałeś.

Co brał? WTF Nic nie brał, dlatego się nie wyjenał. Co ty brałeś opisując ten filmik?
mistrzostwo xD Jak ja bym taką glizdę na drodze zobaczył jak śmiga mi koło auta to bym w rowie wylądował xD
PIWO !!
PIWO !!

myślę że ten biały pas, po którym na początku jedzie to wcale nie jest pas drogowy tylko mega ścieżka ze speeda. I oto zagadka pt. "co brał?" rozwiązana.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie