👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
To niejest "cos co lata po kartce" tylko gdzies z gory cos swieci na kartke. Od 1:36 widac jak gdzies tam gosciu siegnal reka i tryby swiecenia przelacza.
ahahhahahhahhahahh , to był żart :DDD.
Ale kolejnego speca od fizyki mamy.

kalwi89 napisał/a:
Ja mógł bym takie cuś sobie sprawić =]
byle by tylko tych dźwięków nie wydawało ...
niestety celem tego jest wydawanie dźwięków, nadzieja w tym że to dopiero prototyp instrumentu:)

Dzięki, jestem pasjonatem starych komputerów, więc stare dyski wykrywam na słuch. Przy pracy podaję producenta, jak słyszę start/koniec model. Jest to dość prosta sprawa, np. ST225 i ST251/MLC - wyglądają tak samo, mechanizm ten sam, ale algorytm inny, więc 225 będzie bulgotał, a 251 walił przeciwwagą głowic w skrzynię co rekalibracja.
Kyocery, a tych dysków był raptem 2 modele, wydają takie dźwięki jak te zwierzęta na drzewach wiosną, takie ćwirkanie no
. Jeżeli silnik obciążyć, właśnie taki dźwięk.
Maxtory mają bardzo charakterystyczne "pszzzzz... plum!", gdyż mają aktuatory typu "made by kowal", chodzi o te wczesne ESDI.
Kyocery, a tych dysków był raptem 2 modele, wydają takie dźwięki jak te zwierzęta na drzewach wiosną, takie ćwirkanie no

Maxtory mają bardzo charakterystyczne "pszzzzz... plum!", gdyż mają aktuatory typu "made by kowal", chodzi o te wczesne ESDI.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie