👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nigdzie jeszcze nie idzie tego kupic ;/ prototyp ;/ Ale niedlugo pewnie jakis pajac posci to sobie na penisie albo laska w pochwie
Pozdro sadole!

to teraz niech ktoś powie co to jest bo jak na razie to zasypiam...
Ja mógł bym takie cuś sobie sprawić =]
byle by tylko tych dźwięków nie wydawało ...
byle by tylko tych dźwięków nie wydawało ...

Słyszę napęd z dysku twardego Kyocera (chyba dwudziestka, MB mam na myśli)
mój kot by oddał za to ostatnie 8 żyć.
a po paru godzinach i tak by ocipiał.
a po paru godzinach i tak by ocipiał.
Mhm wiadomo co by rysowali uczniowie szkół gimnazjalnych jak by to dostali .|.

Jakieś takieś, no nie wiem, nic to do mojego życia nie wniosło. Kiedyś bawiłam się takim laserem co się świeciło sąsiadom po oknach, ale jakoś chyba wyrosłam z takich pierdół. no... po co to komu, chyba rzeczywiście tylko kotom, co by miały za czym biegać.
allowed napisał/a:
After Effect
twoj stary cie zrobil w aftereffecie
k2.t.u-tokyo.ac.jp/perception/scoreLight/ tutaj wiecej o projekcie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie