📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:56

@up nie trzeba ściemniać, prawko teraz dostaje każdy nawet największy kretyn. Wiele razy słyszy się o ludziach którzy zdali za 5 czy 10 razem, ale nigdy nikt nie powiedział, próbowałem 5 razy ale nie wyszło, no trudno, prowadzenie samochodu nie jest dla mnie. Nie bardzo wiem dlaczego panuje opinia, że prawo jazdy może mieć każdy, dożywotnio. Między innymi przez to jest taka ilość wypadków a miasta tak się korkują.
Takie nagranie powinno być traktowane jako powód do odebrania prawo jazdy, przecież ta osoba ewidentnie zagraża innym uczestnikom ruchu
A człowiek męczy się egzaminy kursy takie parkowanie srakie... a taka jedna czy drugi idą do sklepu paczka chipsów i zdobył prawojazdu.
mygyry napisał/a:
Takie nagranie powinno być traktowane jako powód do odebrania prawo jazdy, przecież ta osoba ewidentnie zagraża innym uczestnikom ruchu
Fakt.
Ten pieszy ledwo uszedl z zyciem...

Napisałbym, że znam płeć kierowcy, ale to byłoby szowinistyczne.
Właśnie cofanie na łuku to jest odpowiednik czy umiemy wyobrazić sobie w przestrzeni położenie auta.

Velture napisał/a:
Tylko różnica jest taka, że kiedyś nie zdawali z praktyki a teraz egzaminy są tak zrobione, że praktykę zda byle debil a lecą na teorii i wystarczy, że wykujesz na blachę teorię to zdajesz bo praktyczny egzamin obecnie jest śmiechu warty.
Dlatego potem takie mądrale roz🤬bują auta o byle słupek i martwią się jak dojechać do warsztatu bez świateł

Nawet jakbym chciał udawać, że tak zrobię jak ta kobieta na filmiku,to za cholerę by mi nie wyszło

To prawda. Nie kazdy ma odpowiednie warunki psychomotoryczne zeby posiadac prawko i pr9wadzic dobrze auto.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie