Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Tak jak kiedyś wspominałem, pracujemy teraz z ekipą nad stworzeniem pewnej komercyjnej gierki. Poniżej pokażę Wam jednego z potworasów, jakie będą w grze. Model mój, animacja też. Trochę się pomyliłem przy animacji języka, ale nie chciało mi się tego drugi raz renderować. Robione na szybko, jako ciekawostka.

Na pewno nie było, bo materiał własny, renderowany wczoraj przez 4 godziny w Blenderze. Obejrzeć z dźwiękiem.

Sam model w silniku wygląda mniej więcej tak:
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-07-06, 22:55

Ten straszniejszy
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-06, 22:59
lobominator napisał/a:

Nie zgadłeś, nic z tych rzeczy, choć masz rację - może się tak wydawać na pierwszy rzut oka, no i scen jak z horroru kilka będzie. Klimaty będą jednak bardziej średniowieczne, postawione na dość rozbudowaną fabułę, coś w stylu slashera rozpisanego na dużo postaci, z rozbudowaną historią - powiedzmy, że w stylu "wiedźminowskim". Zbyt dużo nie mogę napisać, bo fabuła to póki co nasza tajemnica

Pewnie coś o krasnoludach, phi tajemnica ;d
Zdradź rąbka tajemnicy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-06, 23:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
umcumcpolowka 2013-07-06, 23:53
To widzę, że nie będzie to produkcja wysokich lotów...
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-07, 0:00
Jeżeli już zamierzacie robić horror to błagam - niech będzie przynajmniej na serio creepy.
Zgłoś
mlody73 2013-07-07, 0:46
Śniący z gothica 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-07, 6:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-07, 9:03
powodzenia z tą gierką ,sam jestem zapalonym graczem i chętnie bym pograł w rodzimą produkcję
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-07, 11:46
Dziwne że nikt się nie skapnął po tylu podpowiedziach że gra to Gloria Victis - dawniej Ether Fields.
Ma to być MMO w klimatach średniowiecznych
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-07, 11:56
@up: Nie przepadam za pozytywizmem. Gdyby to był na przykład Skąpiec albo Powrót posła, to bym się od razu zorientował.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-07, 12:01
Polecam wysłać projekt na kickstarter-a
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-07, 15:52
O Baroka na Sadolu widzę, dzieło Kamila Nowakowskiego. Silnik na którym powstawał Ether Fields. A co do modelu... nieciekawy. W czym go robiłeś jeśli można wiedzieć?
Zgłoś
bajt3l 2013-07-07, 17:58
Tiaaa polscy programiści model z Blendera na podrzędnym silniku graficznym, już proszę panią w kiosku " Pani da tą gazetę z grą to kolega robił"
- Panie ta gra to do paczki kondomów jest dodawana jak pan kupi.
Zgłoś
lobominator 2013-07-08, 21:41
To nie jest Gloria Victis. Choć prawdą jest, że Gloria pierwotnie powstawała na wczesnych wersjach Baroka.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 22:51
lobominator napisał/a:

To nie jest Gloria Victis. Choć prawdą jest, że Gloria pierwotnie powstawała na wczesnych wersjach Baroka.

Nie, nie, nie. Jestem pewien, że Glorię Victis napisała Orzeszkowa w epoce pozytywizmu. W baroku powstały takie dzieła jak Lutnia Morsztyna, Marność Naborowskiego, czy Transakcja wojny chocimskiej Potockiego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem