📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:15

i się jeszcze idiotka cieszy. jak by mi tak kot zrobił to bym nie miał kota.

luxpiotr napisał/a:
Mój nigdy nie ruszy jedzenia, które widzi, że ja jem dopóki mu nie pozwolę

Patologia w pełnej postaci, kot spuscił się na talerz i jeszcze sie smieje.
Żal mi was, pozwoliliście by bezmyslne bydleta zawładnęly waszym zyciem. Zanik wiezi miedzy ludźmi uzupełnia się zwierzęcą protezą.
"Kocham moja psiunie bradziej niz kogo na swiecie". Często to słysz od upośledzonych emocjonalnie jednostek, nie potrafiacych odnaleźć się w społeczeństwie. Wszelka interakcja z innymi ludzmi są dla was zagrożniem, wiec dlatego dla własnego komfortu wyliżecie odbyt własnemu psu.
Jak jak wami gardzę.
Żal mi was, pozwoliliście by bezmyslne bydleta zawładnęly waszym zyciem. Zanik wiezi miedzy ludźmi uzupełnia się zwierzęcą protezą.
"Kocham moja psiunie bradziej niz kogo na swiecie". Często to słysz od upośledzonych emocjonalnie jednostek, nie potrafiacych odnaleźć się w społeczeństwie. Wszelka interakcja z innymi ludzmi są dla was zagrożniem, wiec dlatego dla własnego komfortu wyliżecie odbyt własnemu psu.
Jak jak wami gardzę.
radek225, zejdź na ziemię kolego... aktualnie biega mi po podwórku kaukaz i akita... Mieszanka wybuchowa, tylko trzeba wiedzieć, jak tym się obsługiwać, a zaręczam, że to nie jest proste...
DMT napisał/a:
akita
Wiem DOSKONALE co to jest kaukaz, i wiem, że pies przypominający małego niedźwiedzia potrafi być zabójczą bronią. Z kotami jest podobnie. Są koty, które łatwo ułożyć, a są koty do których bez wideł nie podchodź. Są też persy, które z wyglądu tylko przypominają kota, bo to tylko leży i się na ciebie gapi.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie