👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Damian_Azi napisał/a:
Tyle się dzieje że nie wiadomo na czym skupić uwagę.
Mnie zauroczył ten brudas co sp🤬olil i zostawil babę z dzieciakami w epicentrum takiej akcji

krolikosus napisał/a:
Podkład muzyczny pierwsza klasa az glosniej zrobilem
Staram się

damian15snk napisał/a:
Mnie zauroczył ten brudas co sp🤬olil i zostawil babę z dzieciakami w epicentrum takiej akcji
Szybki był

Jedna osoba zginęła, a trzy osoby zostały ranne po napadzie, który zakończył się strzelaniną w poniedziałek po południu (24), w Suzano (SP). Informacje pochodzą z Record TV.

_Yarko_ napisał/a:
Staram się
Szacunek za OST z Crime Story - Del Shannon zawsze spoko

BTW Szukam po polsku 2 sezonu, ktoś może coś?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie