Ostatnio pewien temat przypomniał mi o Mirko Cro Cop Filipovicu i o jego jajcarskiej stronie

Na filmiku, razem z Bas Ruttenem, wrabia świeżo upieczonego reportera i komentatora federacji PRIDE. Trochę trwa to wszystko ale warto dla zobaczenia tak osranego Mauro

wkręcanie od ok 2:50 ale polecam całość.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-24, 0:16
widziałem kiedyś nie wiem czy tu. Ale filmik jest spoko. I tak respekt dla dziennikarza że wrócił
stare ale jare
Uuu... Zara będzie płacz, że po angielskiemu.
konto usunięte
2013-06-24, 15:17
Mirko najlepszy stójkowicz
konto usunięte
2013-06-24, 15:30
mirko najlepszy w stulejce.
konto usunięte
2013-06-24, 15:48
A najbardziej żal się robi jak pomyślimy że jakiś dostawacz w morde z trzeciego świata mówi 10x lepiej po angielsku niż reprezentujący nas na światowej arenie politycy i działacze sportowi...
@up na pocieszenie mogę tylko dodać że cro cop był też posłem chorwackiego parlamentu ale to raczej udało się jemu za sprawą sławy zdobytej przez K1 i PRIDE