Niech na tor wyp🤬ala z tą pierdziawą
podpis użytkownika
fk off get lost
Jebnę klasykiem: Wina krów bo nie patrzyły w lusterka.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
teraz kro wa niech to samo zrobi na nim
i w gratisie jeszcze nasra na ryj
i w gratisie jeszcze nasra na ryj

ale sracie biedna krówka k🤬a ludzie umierają to nic ale k🤬a ucierpiała to c🤬j tragedia większa niż zamach we Francji i tak zaraz ją będziecie na obiad wp🤬lać. Dobry skok 9/10

Tak to jest z facetami... Chce sobie facet pojeździć, a jak zawsze ląduje za rogiem.

Hoofner napisał/a:
ale sracie biedna krówka k🤬a ludzie umierają to nic ale k🤬a ucierpiała to c🤬j tragedia większa niż zamach we Francji i tak zaraz ją będziecie na obiad wp🤬lać. Dobry skok 9/10
A co mućka winna jego głupoty?
Nie wiem czy byłeś kiedyś na wyciągnięcie ręki przy krowie, ale to bardzo poczciwe, choć tępe stworzenia

Mam nadzieję, że ten c🤬j na pierdziawie skręcił sobie kark. Nauczy się wtedy szanować naturę, zwierzęta i czyjeś k🤬a pole.
antyvlad napisał/a:
A co mućka winna jego głupoty?
Nie wiem czy byłeś kiedyś na wyciągnięcie ręki przy krowie, ale to bardzo poczciwe, choć tępe stworzenia![]()
Niewiele wiesz o krowach, jeśli nazywasz je "tępe stworzenia"
Z takiej krowy jest więcej pożytku, niż z lewaka, muslima, czy murzyna.

Hoofner napisał/a:
C🤬j z ludźmi, niech giną. Krowa nic nie zawiniła.

assburger napisał/a:
C🤬j z ludźmi, niech giną. Krowa nic nie zawiniła.
NIe wiem który raz co mądrzejsi użytkownicy Sadola tłumaczą takim tumanom jak ty i tobie podobnym, że zwierze jest nieświadome i w 90% bezbronne wobec głupoty człowieka, dlatego szkoda zwierzęcia.
Podobnie jak noworodka, który jest skazany na empatię większych i silniejszych od siebie.
I nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo mi akurat ludzkiego życia zawsze szkoda. Chyba, że ktoś permanentnie igra ze śmiercią np wspinając się na wysokości i się z nich sp🤬ala - wtedy jest ofiara własnej głupoty a nie jakiegoś pojeba na motorze, któremu zachciało się latać...
Swoją droga ciekawe czy sk🤬ysyn zapłacił za szkodę farmerowi czy sp🤬olił jak ostatnia c🤬a.