👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem czemu ale film nie chce się wrzucić , kłótnia o najlepsze intro ? Wg mnie to jest najlepsze watch?v=Xcfk_9Vt-cg
Najlepsze intro jak dla mnie :
Tak po za tym , czemu to jest na głównej ?
Tak po za tym , czemu to jest na głównej ?

O znowu wspominamy
wiele było fajnych intr ale diablo 2 w 2000 roku rozłożyło mnie na łopatki, nie chodzi o grafę a o klimat i ten dubbing w polskiej wersji, w ostatniej scenie można poczuć ziąb bijący od ekranu brrrrr.... Zajebiste!

Intro? Wy chyba dobreo intra nie widzieliście. Cudze chwalicie, swojego nie znacie
HD
/watch?v=Ex1eWahjf0w
HD
/watch?v=Ex1eWahjf0w

Nie ma czegoś takiego jak najlepsze intro, a dlaczego?
A dlatego że każdemu podoba się co innego.
A dlatego że każdemu podoba się co innego.

Jakie tam intro, ten motyw przewodni niszczy każde intro i gre:
/watch?v=Cv0y0On8ZGQ
/watch?v=Cv0y0On8ZGQ

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie