👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niech mi ktoś powie... Czemu oglądacie jak ktoś inny gra w gry?
Rozumiem poradniki, ok. Ale jak można oglądać tryliard odcinkó jak ktoś gra w majnkrafta na przykład?
Da się gorzej czas marnować?
Rozumiem poradniki, ok. Ale jak można oglądać tryliard odcinkó jak ktoś gra w majnkrafta na przykład?
@up Oglądam gejmpleje bo nie mam czasu grać w te wszystkie gry, a tak mogę sobie zobaczyć urywek i wrócić do własnych zajęć. A jak któraś z nich mi się spodoba to sobie ją kupię. W dodatku fajnie się ogląda jak ktoś gra i ciekawie to komentuje, pomaga to zapomnieć o tym że nie mam przyjaciół i nie mam z kim grać
.

Cytat:
Niech mi ktoś powie... Czemu oglądacie jak ktoś inny gra w gry?
Da się- można np. czytać bezsensowne komentarze ludzi, którym wydaje się, że są fajni. Można też posunąć się jeszcze dalej w beztroskim marnowaniu czasu i napisać komentarz. A potem co minutę sprawdzać, czy jesteśmy wystarczająco fajni, żeby zgarnąć piwo albo dwa.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie