👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Crysis 3 jest taki trochę frustrujący i mdły.
Tak samo jak te z🤬by na czacie u VZ podczas live stream'a. Totalna banda z🤬bów, którym trzeba dać dożywotni ban na internet. Najgorsze jest to, że znowu będą się ekscytowali jego przekleństwami i tekstami, a on używam ich w słusznej sprawie.
Tak samo jak te z🤬by na czacie u VZ podczas live stream'a. Totalna banda z🤬bów, którym trzeba dać dożywotni ban na internet. Najgorsze jest to, że znowu będą się ekscytowali jego przekleństwami i tekstami, a on używam ich w słusznej sprawie.

Akurat tutaj widać buga... na pewnym cracku na piracie BOS ostatni jest nieśmiertelny. Zamiast szukać rozwiązania obejrzałem na YT czyjegoś gameplaya co później.
Pozdro.
P.s.
Wcześniej był bug że podnosiliśmy broń przy wieżyczkach która miała 0 ammo - dało się to przejść tylko trainerem który dawał nieskończone ammo.
Pozdro.
P.s.
Wcześniej był bug że podnosiliśmy broń przy wieżyczkach która miała 0 ammo - dało się to przejść tylko trainerem który dawał nieskończone ammo.

Dwa razy obejrzałem, te wulgaryzmy tak mu się naturalnie wylewają z ust, że brzmi prawie jak poezja

A najlepsze jest to, że Maciej to przykład spokojnego człowieka. Raz na ruski rok mu tak odwala

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie