Brazylia to kraina cudów. Jeden z nich uwieczniono na poniższym filmiku.
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Jeśli udawał aby wyłudzić to życzliwi przechodnie powinni zrobić tak aby nie musiał już udawać.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jak się przewracał to uderzył głową o ziemię i zapomniał że jest niepełnosprawny. Ot cała zagwozdka.
Taka ciekawostka - nie wszyscy, którzy jeżdżą na wózkach to ludzie z całkowitym bezwładem. Niektórzy cierpią na schorzenia, które uniemożliwiają dalsze podróże, ale na krótkich dystansach są w stanie się utrzymać i nawet zrobić parę kroków (zazwyczaj okupionych natychmiastowym bólem, ale czasem ból pojawia się po chwili i trwa przez długi czas). Wózek umożliwia im przemieszczanie się na dalsze odległości.
Ale jeśli udawał to Velture napisał co z nim zrobić.
@Lysack masz całkowitą rację. ale dla ograniczonych umysłowo każdy, kto wstaje z wózka to udaje.
Jak sie dobrze przyjzec, to nawet dwa cudy sie staly.
Boziu jak mi się święta wspomniały
Kewin, szklana pułapka
ojejku ja już chcem
Niektórzy są cholernie osłabieni po jakiejś innej chorobie i przy wysiłku fizycznym zwyczajnie by zemdleli.
Przez jakiś czas miałem anemie (Hb 7-8) i według lekarzy tylko na wózku po mogę zemdleć i zrobić sobie krzywdę.
piotrj3 napisał/a:
Przez jakiś czas miałem anemie (Hb 7-8) i według lekarzy tylko na wózku po mogę zemdleć i zrobić sobie krzywdę.
Chyba nadal ją masz bo piszesz jak potłuczony....
garota napisał/a:
Chyba nadal ją masz bo piszesz jak potłuczony....
A nie wtedy byłem pijany