maszyna zapisujaca czas po kliknieciu przycisku. Dodam tylko ze napedzana w 100% sila sprezyny tzn mechanizm naciagowy.
8lat projektowania 1200czesci.
i dodatkowo fajna animacja z mechanizmu zegarka Harry Winston Opus 12. Moze nie jest to najbardziej skomplikowany zegarek ale zrobili dobra animacje. Dodam ze wszystkie zegarki wyzszej klasy sa skladane w 100% recznie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-07-28, 15:52
nie ma to jak szybko luknąć na zegarek co... zmarnowany czas i pieniądze.
Rems napisał/a:
nie ma to jak szybko luknąć na zegarek co... zmarnowany czas i pieniądze.
Taki żartowniś z Ciebie trochę co?
$260,000 za tego sikora...
konto usunięte
2012-07-30, 22:16
Albo po prostu maja pasje i się jej poświęcają zamiast siedzieć przed kompem i hejtować wszystko czego nie umieją
konto usunięte
2012-07-30, 22:48
super, na quejka z tym
Gdzieś cenę za opusa 1,25 mln $ widziałem. Takie małe marzenie;) Zaraz gwiazdka i tyle kumulacji po drodze;)
konto usunięte
2012-07-30, 23:35
Wydaje mi się, że ktoś zmarnował 8 lat i 1200 części.
fajna maszyna, tylko pytam po co to komukolwiek?! Next quest: maszyna zapisująca czy właśnie mamy dzień czy noc (w austriackich piwnicach dla córek to nawet będzie mieć wzięcie)
Leci Piwko i to zimny żywiec.
Uwielbiam takie maszynki
Daje piwo bo uwielbiam, takie mechaniczne bzdety.
niezłe są też zegarki napędzane różnicą ciśnienia (dzięki pojemnikowi z helem)