Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
konto usunięte 2017-08-19, 21:04 10
Tydzień temu miałem rozkminę czy tego fejka wrzucić na sadola... Uznałem, że IQ ludzi jest większe niż 70 to nie wrzucałem bo każdy by się skapował, że to srank
Zgłoś
Mr.Drwalu 2017-08-19, 21:09 78
@up

No nie wiem co teraz na ten ból dupy odpisać ale spróbuje... tysiące pseudo materiałów przedostaję się na główną a Ciebie boli temat, który mogłeś wrzucić parę dni temu. Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś jakiś czas temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.
Zgłoś
Conscribo 2017-08-19, 21:15 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sabbastian 2017-08-19, 22:33
Ale zobaczcie jaka ta chińska medycyna ludowa jest skuteczna.
Zgłoś
CiemnosciHetman 2017-08-19, 23:18 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mazga50 2017-08-20, 1:52 1
Babka z chińskiego ZUSu na pewno.
P.S. Wiem, że fejk...
Zgłoś
Organista 2017-08-20, 6:11
W taki sam sposób działa większość "fundacji" :/
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-20, 8:31
Mr.Drwalu napisał/a:

@up

Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś jakiś czas temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.
Obrazek

Nie używam liveleak'a misiu :*
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-20, 9:18
Ostatnio wymyśliłem taką metodę. Jak mnie jakiś żebrak pod sklepem albo gdzieś prosi o pieniądze, to mu mówię, że dam mu 100 złotych, jeśli cały dzień uczciwie przepracuje u mnie w ogródku, sprzątając okolice domu i tak dalej.

Ciągle czekam na pierwszego chętnego
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-20, 9:30 1
Velture napisał/a:

Zostałeś wyjaśniony przez dwóch modów, ja na twoim miejscu nie odpisywał bym już zachowując resztki godności.
Zgłoś
robert357 2017-08-20, 10:58 1
Velture napisał/a:

Wiemy, twoim źródłem jest 9gag.
Zgłoś
PhantomMask 2017-08-20, 12:22
No i się czepili sadistikowego Janusza byznesu
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem