📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Tydzień temu miałem rozkminę czy tego fejka wrzucić na sadola... Uznałem, że IQ ludzi jest większe niż 70 to nie wrzucałem bo każdy by się skapował, że to srank

@up
No nie wiem co teraz na ten ból dupy odpisać ale spróbuje... tysiące pseudo materiałów przedostaję się na główną a Ciebie boli temat, który mogłeś wrzucić parę dni temu. Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś jakiś czas temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.
No nie wiem co teraz na ten ból dupy odpisać ale spróbuje... tysiące pseudo materiałów przedostaję się na główną a Ciebie boli temat, który mogłeś wrzucić parę dni temu. Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś jakiś czas temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.

Mr.Drwalu napisał/a:
@up
Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś jakiś czas temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.![]()
Obrazek
Nie używam liveleak'a misiu :*

Ostatnio wymyśliłem taką metodę. Jak mnie jakiś żebrak pod sklepem albo gdzieś prosi o pieniądze, to mu mówię, że dam mu 100 złotych, jeśli cały dzień uczciwie przepracuje u mnie w ogródku, sprzątając okolice domu i tak dalej.
Ciągle czekam na pierwszego chętnego
Ciągle czekam na pierwszego chętnego

Velture napisał/a:
Zostałeś wyjaśniony przez dwóch modów, ja na twoim miejscu nie odpisywał bym już zachowując resztki godności.
Velture napisał/a:
Wiemy, twoim źródłem jest 9gag.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie