📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
Tydzień temu miałem rozkminę czy tego fejka wrzucić na sadola... Uznałem, że IQ ludzi jest większe niż 70 to nie wrzucałem bo każdy by się skapował, że to srank
@up
No nie wiem co teraz na ten ból dupy odpisać ale spróbuje... tysiące pseudo materiałów przedostaję się na główną a Ciebie boli temat, który mogłeś wrzucić parę dni temu. Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś jakiś czas temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.
No nie wiem co teraz na ten ból dupy odpisać ale spróbuje... tysiące pseudo materiałów przedostaję się na główną a Ciebie boli temat, który mogłeś wrzucić parę dni temu. Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś jakiś czas temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.
Mr.Drwalu napisał/a:
@up
Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś jakiś czas temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.![]()
Obrazek
Nie używam liveleak'a misiu :*
Ostatnio wymyśliłem taką metodę. Jak mnie jakiś żebrak pod sklepem albo gdzieś prosi o pieniądze, to mu mówię, że dam mu 100 złotych, jeśli cały dzień uczciwie przepracuje u mnie w ogródku, sprzątając okolice domu i tak dalej.
Ciągle czekam na pierwszego chętnego
Ciągle czekam na pierwszego chętnego
Velture napisał/a:
Zostałeś wyjaśniony przez dwóch modów, ja na twoim miejscu nie odpisywał bym już zachowując resztki godności.
Velture napisał/a:
Wiemy, twoim źródłem jest 9gag.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie