Tydzień temu miałem rozkminę czy tego fejka wrzucić na sadola... Uznałem, że IQ ludzi jest większe niż 70 to nie wrzucałem bo każdy by się skapował, że to srank
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up
No nie wiem co teraz na ten ból dupy odpisać ale spróbuje... tysiące pseudo materiałów przedostaję się na główną a Ciebie boli temat, który mogłeś wrzucić parę dni temu. Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś jakiś czas temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Mr.Drwalu napisał/a:
@up
No nie wiem co teraz na ten ból dupy odpisać ale spróbuje... tysiące pseudo materiałów przedostaję się na główną a Ciebie boli temat, który mogłeś wrzucić parę dni temu. Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś parę dni temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.
Obrazek
K🤬a wyprzedziłeś mnie z odpowiedzią

która miała brzmieć tak:
'w tym fejka widzisz oczywistego i coś o IQ piszesz a
TU trzeba Ci było linki wysyłać mimo, że sprawa tak samo klarowna'
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Ale zobaczcie jaka ta chińska medycyna ludowa jest skuteczna.
aż musze wylać swój ból dupy tutaj.
Jakiś czas temu na parkingu podszedł do mnie gościu, coś tam p🤬li że on bezdomny, właśnie stracił pracę a ma 2kę chłopaków na utrzymaniu, olałem go i wsiadłem do samochodu. Rozpakowywałem sobie jakieś tam rzeczy, ale tak mnie uderzyło, no gościu nie wyglądał na chlejusa, to dam mu piątaka - no ale nie za darmo. Pozbierałem z fury śmieci, podszedłem do niego i dałem mu je i od razu piątaka, żeby poszedł wyrzucić (myślę że chyba dobry zarobek), a on stoi dalej w miejscu, z moimi śmieciami w ręku. No ale dalej siedzę w furze, bo rozpakowuje fanty, włączam gps itp, chwile to zajmuje, no ale po czasie odjeżdżam. Patrzę w lusterku na tego typa, a sk🤬iel - jak tylko odjechałem - wyrzucił wszystko na ziemię i sobie poszedł. Pomyślałem, że wrócę i powiem, że jak tego nie pozbiera to zabiorę mu piątaka i rozjebie mordę, ale z drugiej strony szkoda czasu i przez tego fajfusa już żaden żul, tudzież ktoś podający się za włóczęgę nie otrzyma ode mnie pomocy. J🤬 żuli i bezdomnych - zasłużyli sobie.
Dziękuję za uwagę.
Babka z chińskiego ZUSu na pewno.
P.S. Wiem, że fejk...
W taki sam sposób działa większość "fundacji" :/
Mr.Drwalu napisał/a:
@up
Ledwo wczoraj na Liveleak się ukazał, a Ty już go widziałeś jakiś czas temu. Cholera, Ty to masz internety opanowane w jednym palcu.
Obrazek
Nie używam liveleak'a misiu :*
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
W.................
2017-08-20, 9:18
Ostatnio wymyśliłem taką metodę. Jak mnie jakiś żebrak pod sklepem albo gdzieś prosi o pieniądze, to mu mówię, że dam mu 100 złotych, jeśli cały dzień uczciwie przepracuje u mnie w ogródku, sprzątając okolice domu i tak dalej.
Ciągle czekam na pierwszego chętnego
M................6
2017-08-20, 9:30
Velture napisał/a:
Zostałeś wyjaśniony przez dwóch modów, ja na twoim miejscu nie odpisywał bym już zachowując resztki godności.
Velture napisał/a:
Wiemy, twoim źródłem jest 9gag.
podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci:
:mysle:
No i się czepili sadistikowego Janusza byznesu