Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
KrisCFC 2016-07-06, 17:42
Było już gotowanie coli...
sadistic.pl/gotowanie-coca-coli-vt297921.htm?highlight=cukier+cola

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Alex_De_Large 2016-07-06, 18:03
Polecam dla leniwych filmik, a dla bardziej ambitnych również literaturę, nie tylko pod filmikiem
sadistic.pl/aspartam-vt363786.htm

podpis użytkownika

Kiedyś byłem Rhox'em i pokazywałem dupę, wyrosłem z tego.
Zgłoś
E................e 2016-07-06, 18:44
No k🤬a odkrycie ameryki, jak weźmiemy Colę z cukrem i Colę bez cukru to w tej drugiej będzie mniej cukru!
Zgłoś
jarobtm 2016-07-06, 19:11 2
Piłem wódkę z colą, whisky z colą też się zdarzało, czasem przy piwku na grillu też się miało cole ... Powiem wam tak, czasami po tej coli miałem kaca, NIE POLECAM !!!

podpis użytkownika

Nic ....
Zgłoś
Rotuu 2016-07-06, 19:19
równie dobrze można pić samą wodę. Pierwszy lepszy tymbark czy inny sok multiowocowy ma tyle samu cukru co cola a czasem nawet więcej.
Zgłoś
saves 2016-07-06, 19:40
kampton napisał/a:

Ja lubię na kaca sok pomidorowy z dodatkiem soku z ogórków kiszonych trochę tabasco sól, pieprz i natka selera , a jak nie ma to woda z cytryną

Kac? Nie znam... To w związku moim bardzo szybkim trawieniem alkoholu. W swoim życiu spotkałem tylko jedną osobę z podobną zdolnością. Przykład? Pijemy z kumplami do czwartej nad ranem. O jedenastej wydmuc🤬ją od 0.7 do 1.1 promila. Ja wydmuc🤬ję zero. Wielokrotnie sprawdzone. Kiedyś odpadłem o 22, a o 3 w nocy już nie mogłem spać, bo byłem całkiem trzeźwy. Włączyłem telewizor i oglądałem do rana. Oczywiście przy wtórze chrapiących kumpli.
Zgłoś
r................x 2016-07-06, 19:54
ale k🤬a odkrywczy filmik, nawet dzieci wiedzą że kole robi się z cukru, więc po odparowaniu czego się spodziewał kosmity? co do słodzików to kwestia smaku, chemia jest we wszystkim co jemy i pijemy więc trochę słodzika nic nie zmieni
Zgłoś
p................a 2016-07-06, 19:56 1
W butelce coca-coli jest dokładnie tyle cukru, ile w butelce soku owocowego tej samej objętości. O tym dzielni pogromcy cukru na usługach lobby słodzikowego zapominają powiedzieć.
Zgłoś
mazga50 2016-07-06, 21:36
kampton napisał/a:

Ja lubię na kaca sok pomidorowy z dodatkiem soku z ogórków kiszonych trochę tabasco sól, pieprz i natka selera , a jak nie ma to woda z cytryną

ja zacząłbym od wody z cytryną. bo szybciej i mniej p🤬lenia się...
Zgłoś
neonline 2016-07-06, 21:37
k🤬a, cola jest podstawa że karmel co cukier...
nie chcesz nie piej eko fiucie
Zgłoś
PoliteP 2016-07-06, 21:38
SaveTheTrees napisał/a:

Już wolę z cukrem niż z tymi gównianymi słodzikami.

I dlatego pewnie wyglądasz jak ten koleś z karabinem kilka filmików wcześniej. Cola jest dla dzieci i grubasów z Maca. Jak jestem spragniony piję wodę, jak chce mi się pić- whisky.
Zgłoś
sirrah777 2016-07-06, 22:06 1
Coca-Cola Zero jest tak nie smaczna, że powoduje odruch wymiotny. Także wybieram zwykłą.
Zgłoś
w................k 2016-07-06, 23:35
Wolę zjeść cukier, który w bardzo prosty i naturalny sposób spalę na treningu jako zwykłe węglowodany, niż j🤬y, rakotwórczy słodzik, którego ani nie spalę ani niczym nie zneutralizuję. Szkoda, że w filmie nie ma takich informacji.
Zgłoś
Hvsarz 2016-07-07, 2:46
Ta.. bo cola to wyłącznie czarna woda i cukier.. geniusze k🤬a, odkryli recepturę

A poza tym... co w związku z tym, bo nie ogarniam tego bóldupienia dzisiejszego, czego to nie ma w jedzeniu. Ziemie importowaną z afryki wp🤬lać, będziecie mieli zdrowo i naturalnie....

koksik197 napisał/a:

I dlatego pewnie wyglądasz jak ten koleś z karabinem kilka filmików wcześniej. Cola jest dla dzieci i grubasów z Maca. Jak jestem spragniony piję wodę, jak chce mi się pić- whisky.

Jak zawsze musi się znaleźć jakiś czcigodny mędrzec... Cóż drogi Panie tu naprawdę gówno kogo obchodzi, że pijesz wodę i whiskey, jak również Twoja opinia na temat tego, że spożywany napój determinuje wiek lub wygląd człowieka.
Niestety takie teksty obrazują tylko dwie rzeczy - twoją ignorancję oraz przerośnięte typowo cebulaste ego...
Zgłoś
R................y 2016-07-07, 3:08
No k🤬a cukier, teraz w erze wegetarian wegan, reptilian i bezglutenowców to coś gorszego niż rad i polon. Pracuję jako kucharz i nie raz "maź" wyglądająca o wiele gorzej zachwycała podniebienia klientów. Ale cukier to samo zło, jeszcze trochę i noworodki będą wpiedalały gruz jak romowie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie