A co jest najgorsze...że nawet po obejrzeniu tego uważam że cocacola z lodem jest najwspanialszą akcją jaka może być. W szczególności na kacu. Wiem że chemia i że zdechnę marnie, ale aż mi ślinka cieknie na myśl...
Już wolę z cukrem niż z tymi gównianymi słodzikami.
podpis użytkownika
Burn a book, save a tree!
Wolę cole z kilem cukru niż tą pedalska 0 o smaku gówna.
garota napisał/a:
A co jest najgorsze...że nawet po obejrzeniu tego uważam że cocacola z lodem jest najwspanialszą akcją jaka może być. W szczególności na kacu. Wiem że chemia i że zdechnę marnie, ale aż mi ślinka cieknie na myśl...
Na kaca cola to akurat c🤬jowy pomysł. Ciśnienie skacze a i pragnienia tym nie zgasisz.
Ja lubię na kaca sok pomidorowy z dodatkiem soku z ogórków kiszonych trochę tabasco sól, pieprz i natka selera , a jak nie ma to woda z cytryną
ogólnie takich napojów trzeba unikać, ale z dwojga złego lepszy chyba cukier, niż jakiś słodzik w postaci aspartamu czy innego gówna ...
cola na kaca? już zapomnieliście co to "psiutka" jest na kaca

dla przypomnienia woda + soda oczyszczona + kwasek cytrynowy
We wszystkich napojach typu 3 cytryny, fanta, sprite, tonic, energetykach itp jest około szklanki cukru na 2L napoju czyli tak jak w coli.
Najlepsze na kaca jest kilka piwek. Był kac nima kaca.
marynarz83 napisał/a:
cola na kaca? już zapomnieliście co to "psiutka" jest na kaca
dla przypomnienia woda + soda oczyszczona + kwasek cytrynowy
No to Ci powiem, że mi przypomniałeś. Mój dziadek pił coś takiego i mówił na to... psiutka. On mnie tego nauczył pić, ale k🤬a w życiu nie powiedziałbym, że "psiutka" to nazwa własna.

Do tej pory myślałem, że tylko on tak to nazywał.
podpis użytkownika
Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.
N................i
2016-07-06, 15:02
Takie tam p🤬lenie njuejdżowskich paranoików. A zresztą c🤬j z aspartami i innymi śmieciami dla hamburgerów.
Nie ma jak domowy sok owocowy i kompot.
Rakotwórczy słodzik to mit, potwierdzają to tysiące badań na całym świecie. Dzięki zj🤬ej propagandzie aspartam został najlepiej przebadaną substancją spożywczą. Sięgnijcie do literatury i wiarygodnych źródeł, a nie do ynternetowych ekspertów, którzy twierdzą, że szczepionki powodują autyzm.
Słodziki w nadmiarze mogę być szkodliwe i zaburzać pracę jelit, ale nie ma to związku z żadnym nowotworem.
Wszystko można zjeść i wypić, ale z umiarem k🤬a jego mać. W owocach też jest cukier (fruktoza), w piwie (maltoza).
Naprawdę tak trudno zrozumieć, że to dawka czyni truciznę?
A propos filmu - to ten z cyklu "no k🤬a rzeczywiście". Nie łatwiej złapać za etykietę i przeczytać "wartość odżywcza w 100ml"?
gdybym miał się odmawiac wszystkiego to juz wolałbym zdechnąć.
orion123123 napisał/a:
gdybym miał się odmawiac wszystkiego to juz wolałbym zdechnąć.
dokładnie
Fajki, alkohol, narkotyki to trucizna.
Cukier, sól też. Mięso, białe pieczywo, makorany itd.
Jakbym się miał k🤬a przejmować co żre i w jakiej ilości i jeść te gówniane bezglutenowe papki to wolałbym se w łeb palnąć - bo po c🤬j żyć i odmawiać sobie podstawowych przyjemności.
@up
Tyle tylko, że ludzie kombinują za bardzo w drugą stronę, a potem jedzie grubas 150 kg na wózku elektrycznym w wieku 25 lat, bo przecież nie będzie odmawiał sobie przyjemności.