Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
garota 2016-07-06, 14:04 19
A co jest najgorsze...że nawet po obejrzeniu tego uważam że cocacola z lodem jest najwspanialszą akcją jaka może być. W szczególności na kacu. Wiem że chemia i że zdechnę marnie, ale aż mi ślinka cieknie na myśl...
Zgłoś
SaveTheTrees 2016-07-06, 14:06 96
Już wolę z cukrem niż z tymi gównianymi słodzikami.

podpis użytkownika

Burn a book, save a tree!
Zgłoś
kaktus83 2016-07-06, 14:15 11
Wolę cole z kilem cukru niż tą pedalska 0 o smaku gówna.

garota napisał/a:

A co jest najgorsze...że nawet po obejrzeniu tego uważam że cocacola z lodem jest najwspanialszą akcją jaka może być. W szczególności na kacu. Wiem że chemia i że zdechnę marnie, ale aż mi ślinka cieknie na myśl...

Na kaca cola to akurat c🤬jowy pomysł. Ciśnienie skacze a i pragnienia tym nie zgasisz.
Zgłoś
kampton 2016-07-06, 14:32 5
Ja lubię na kaca sok pomidorowy z dodatkiem soku z ogórków kiszonych trochę tabasco sól, pieprz i natka selera , a jak nie ma to woda z cytryną
Zgłoś
Siberian_Meat_Grinder 2016-07-06, 14:34 18
ogólnie takich napojów trzeba unikać, ale z dwojga złego lepszy chyba cukier, niż jakiś słodzik w postaci aspartamu czy innego gówna ...
Zgłoś
marynarz83 2016-07-06, 14:35 2
cola na kaca? już zapomnieliście co to "psiutka" jest na kaca dla przypomnienia woda + soda oczyszczona + kwasek cytrynowy
Zgłoś
Rinko 2016-07-06, 14:37
We wszystkich napojach typu 3 cytryny, fanta, sprite, tonic, energetykach itp jest około szklanki cukru na 2L napoju czyli tak jak w coli.
Zgłoś
pyotreck 2016-07-06, 14:39 8
Najlepsze na kaca jest kilka piwek. Był kac nima kaca.
Zgłoś
Toolpa 2016-07-06, 14:55 7
marynarz83 napisał/a:

cola na kaca? już zapomnieliście co to "psiutka" jest na kaca dla przypomnienia woda + soda oczyszczona + kwasek cytrynowy

No to Ci powiem, że mi przypomniałeś. Mój dziadek pił coś takiego i mówił na to... psiutka. On mnie tego nauczył pić, ale k🤬a w życiu nie powiedziałbym, że "psiutka" to nazwa własna. Do tej pory myślałem, że tylko on tak to nazywał.

podpis użytkownika

Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.
Zgłoś
N................i 2016-07-06, 15:02 2
Takie tam p🤬lenie njuejdżowskich paranoików. A zresztą c🤬j z aspartami i innymi śmieciami dla hamburgerów.

Nie ma jak domowy sok owocowy i kompot.
Zgłoś
Szalony_Mleczarz 2016-07-06, 15:21 44
Rakotwórczy słodzik to mit, potwierdzają to tysiące badań na całym świecie. Dzięki zj🤬ej propagandzie aspartam został najlepiej przebadaną substancją spożywczą. Sięgnijcie do literatury i wiarygodnych źródeł, a nie do ynternetowych ekspertów, którzy twierdzą, że szczepionki powodują autyzm.
Słodziki w nadmiarze mogę być szkodliwe i zaburzać pracę jelit, ale nie ma to związku z żadnym nowotworem.
Wszystko można zjeść i wypić, ale z umiarem k🤬a jego mać. W owocach też jest cukier (fruktoza), w piwie (maltoza).
Naprawdę tak trudno zrozumieć, że to dawka czyni truciznę?

A propos filmu - to ten z cyklu "no k🤬a rzeczywiście". Nie łatwiej złapać za etykietę i przeczytać "wartość odżywcza w 100ml"?
Zgłoś
orion123123 2016-07-06, 16:17 8
gdybym miał się odmawiac wszystkiego to juz wolałbym zdechnąć.
Zgłoś
kaktus83 2016-07-06, 16:21 5
orion123123 napisał/a:

gdybym miał się odmawiac wszystkiego to juz wolałbym zdechnąć.

dokładnie

Fajki, alkohol, narkotyki to trucizna.
Cukier, sól też. Mięso, białe pieczywo, makorany itd.
Jakbym się miał k🤬a przejmować co żre i w jakiej ilości i jeść te gówniane bezglutenowe papki to wolałbym se w łeb palnąć - bo po c🤬j żyć i odmawiać sobie podstawowych przyjemności.
Zgłoś
p0lybius 2016-07-06, 16:55 9
@up

Tyle tylko, że ludzie kombinują za bardzo w drugą stronę, a potem jedzie grubas 150 kg na wózku elektrycznym w wieku 25 lat, bo przecież nie będzie odmawiał sobie przyjemności.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie