Ile tego teraz biega po polskich osiedlach... modne mamusie ze swoimi odj🤬ymi jak na karnawał w RIO pociechami szczerzą mordki i krzyczą cukierek albo psikus...
Baltazar_4-20 napisał/a:
Ile tego teraz biega po polskich osiedlach... modne mamusie ze swoimi odj🤬ymi jak na karnawał w RIO pociechami szczerzą mordki i krzyczą cukierek albo psikus...
A daj pan spokój... wk🤬iające wzorce z zachodu...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.

Murzyni ... nieroby złodzieje dilerzy i mordercy ... ale nie sa gorsi od muzułmanów ... pedofili jeszcze nie robia nekrofili zoofilli i nie mordują dla chorej sekty

Cytat:
KrisCFC napisał/a:
A daj pan spokój... wk🤬iające wzorce z zachodu...
no jasne, bo przecież k🤬a w Polsce wszystko musi być smutne i doniosłe jak w j🤬ym kościele.
a już chciałem napisać że mnie dziwi że wszystkiego nie zaj🤬i, ale stara małpa musiała dać przykład

up
już chciałem to samo co Ty napisać ale mnie wyprzedziłeś
już chciałem to samo co Ty napisać ale mnie wyprzedziłeś

Cukierków się im zachciało!Satanisty j🤬e!Satan zaorze im dupska za te cukierki!
elBiaauawy napisał/a:
no jasne, bo przecież k🤬a w Polsce wszystko musi być smutne i doniosłe jak w j🤬ym kościele.
Kto mówi, ze musi być smutne?
BTW. Nie widzę nic wesołego w rysowaniu komuś po drzwiach "bo nie dał cukierka"... To chyba z leksza poj🤬e nie uważasz?

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.

Oto moje propozycje na Halloween:
- babeczki z drobnymi kawalkami zyletek(takie z 2-3mm)
- drozdzowki z dzemem z wilczych jagod
- paczki z budyniem o smaku kreta do przeczyszczania rur
- cukierki z nadzieniem z barszczu sosnowskiego
- babeczki z drobnymi kawalkami zyletek(takie z 2-3mm)
- drozdzowki z dzemem z wilczych jagod
- paczki z budyniem o smaku kreta do przeczyszczania rur
- cukierki z nadzieniem z barszczu sosnowskiego