Tym razem nienacek czaił się za drzwiami.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"nienadzek"? -Znienacka to jest poprawna forma więc raczej nienacek
erniii, Dzięki, poprawione
przynajmniej lajtowa laska
inne pewnie od razu by fochem strzeliły
konto usunięte
2010-10-17, 13:13
Już wiadomo dlaczego przepuszcza się kobiety żeby pierwsze przeszły przez drzwi.
konto usunięte
2010-10-17, 13:16
Elmoon napisał/a:
Już wiadomo dlaczego przepuszcza się kobiety żeby pierwsze przeszły przez drzwi.
W myśl zasady:
Idź przodem stary, niech wiedzą, że mamy pokojowe zamiary
konto usunięte
2010-10-17, 13:16
a jak się cieszy dziewczyna
i dlatego kobiety trzeba zawsze puszczać przodem.
Naahahaha. Naaahhahaha.
Zdecydowanie U S A.
konto usunięte
2010-10-17, 14:54
Stąd też zwyczaj puszczania kobiety w drzwaich.
Dawniej jaskiniowcy wpuszczali do jaskini najpierw kobiety, aby sprawdzić, czy żadne zwierze nie kryje się w niej. Widać zwyczaj puszczania kobiet przodem nadal sprawdza się w swoim pierwotnym zadaniu.
konto usunięte
2010-10-17, 15:05
Tak bardzo wymuszonego śmiechu jak w filmie, to nie słyszałem z 7 miesięcy.
Ja tam słyszałem wersję, że zwyczaj puszczania kobiet przodem powstał po wojnie, bo dużo min wszędzie było pozostawianych i nigdy nie wiadomo gdzie mogła taka się znaleźć, co by nie ryzykować bystrzy panowie wymyślili na to sposób wmawiając naiwnym babeczkom, że to zachowanie godne dzentelmena.
wciągnęła trochę "hery" to od razu humorek się poprawił :0