👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@zielak300
ahhaahahahahah
w złotej erze HW kliczko władek był by co najwyzej średniakiem
Vitalij za to by coś mógł probówać dzięki szczęce.
ahhaahahahahah
w złotej erze HW kliczko władek był by co najwyzej średniakiem
Vitalij za to by coś mógł probówać dzięki szczęce.

@up twoje pojęcie o boksie jest zerowe .
pół wieku temu walki były na śmieci i życie z ringu wychodził tylko 1 , pas wędrował co chwilkę do kogoś , zawodnicy były genetycznie wynaturzeni , jedzenie wtedy było naturalne , po za tym te opinie nie są od zwykłego użytkownika portalu tylko od ekspertów bokserskich którzy śledzą boks od narodzin , i każdy bokser ci powie prosto w ryj że boks spadł w dół , mówisz że Tyson by przegrał z kliczkami , Tyson w wieku 19 lat był mistrzem świata , Kliczkowie błąkali się w boksie cały czas dopiero jak same kozaki z boksu odeszły to oni za czeli dominować bo z kim mieli walczyć
masz i zastanów czy warto pisać głupoty - sfd.pl/%5BART%5D_KRYZYS_WAGI_CI%C4%98%C5%BBKIEJ_2001_2010_BOKS_-t890874.html
sfd.pl/Porozbijani_rywale_Braci_Kliczko-t902433.html
pół wieku temu walki były na śmieci i życie z ringu wychodził tylko 1 , pas wędrował co chwilkę do kogoś , zawodnicy były genetycznie wynaturzeni , jedzenie wtedy było naturalne , po za tym te opinie nie są od zwykłego użytkownika portalu tylko od ekspertów bokserskich którzy śledzą boks od narodzin , i każdy bokser ci powie prosto w ryj że boks spadł w dół , mówisz że Tyson by przegrał z kliczkami , Tyson w wieku 19 lat był mistrzem świata , Kliczkowie błąkali się w boksie cały czas dopiero jak same kozaki z boksu odeszły to oni za czeli dominować bo z kim mieli walczyć
masz i zastanów czy warto pisać głupoty - sfd.pl/%5BART%5D_KRYZYS_WAGI_CI%C4%98%C5%BBKIEJ_2001_2010_BOKS_-t890874.html
sfd.pl/Porozbijani_rywale_Braci_Kliczko-t902433.html

Ezoteryk daj spokój, debile i tak nie zrozumieją, obejrzeli walke Kliczki z jakimś tłustym kelnerem i teraz Kliczko to dla nich GOAT...
A jak zapytasz ich np. o Sugara Raya Robinsona to wytrzeszczą oczy i powiedzą że to pewnie jakiś gówniany typ z zeszłej epoki. Szkoda słów.
A jak zapytasz ich np. o Sugara Raya Robinsona to wytrzeszczą oczy i powiedzą że to pewnie jakiś gówniany typ z zeszłej epoki. Szkoda słów.

^Ta, za tłustego kelnera to wy możecie robić w knajpie. David Haye to też kelner? Zdominował całe cruiser, całą ciężką, tylko kliczkom nie dał rady. Znawcy, którzy ze sportem mają do czynienia jedynie przy czytaniu przeglądu sportowego i sfd.pl. Moglibyście razem z Kostyrą walki komentować. pozdro, szkoda mego czasu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie