👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szok! Nie ma żadnych negatywnych komentarzy?? Nie mogę uwierzyć, że jakaś spasiona, leniwa menda nie hejtuje całego video...
Najlepszy trener.
Szkoda że zmarł, wydymali Tysona i pogubił się w tym wszystkim.
Szkoda że zmarł, wydymali Tysona i pogubił się w tym wszystkim.
mr W napisał/a:
To on stworzył Bestię.
I umiał ją okiełznać, a gdy go zabrakło z Tysonem stało się co się stało.
Film "Tyson" polecam oglądnąć.
(wiadomosc dla osob, ktore nie ogladaly, a nie do spinania osranych dup)
(wiadomosc dla osob, ktore nie ogladaly, a nie do spinania osranych dup)

Cytując słowa mojego świętej pamięci Senseia : "Największym przeciwnikiem dla wojownika jest on sam"

Łeb jak sklep, nawet półek nie brak. Chciałbym mieć choć 1/3 tej motywacji, jakiej dostarczał swoim podopiecznym.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie