Do klasy w III technikum wchodzą trzy, młode, ładne uczennice. Pytają nauczycielkę czy mogą zająć chwilę klasie by przedstawić sprawę, w której są sami chłopacy (mechatronik). Po krótkiej chwili okazuje się, że dziewczyny szukają partnerów na zabawę sylwestrową. Wtedy jeden z uczniów, przewodniczący klasy wstał i powiedział:
-CV z przebiegiem i wyposażeniem proszę przesłać do 6 grudnia.
Wszyscy zaczęli się śmiać, a dziewczyny w dobrych humorach odeszły pisać CV.
Autentyk z wczoraj
j................n
2012-12-06, 1:09
a co z kierowcą autobusu?
m................7
2012-12-06, 1:35
A nie prościej było przedstawić twarde dowody na miejscu... Zawiązać dziewczynom oczy i niech wybiorą tego który najlepiej smakuje

My w podstawówce tak zrobiliśmy przed kilku laty z tym że to nie była studniówka tylko bal 6 klas, a my nie byliśmy uczniami tylko woźnymi ...
G................x
2012-12-06, 1:56
@wszyscy up, ale z was kawalarze...
w................4
2012-12-06, 1:59
"Pytają nauczycielkę czy mogą zająć chwilę klasie by przedstawić sprawę, w której są sami chłopacy (mechatronik)."
Wspaniale budujesz zdania.
@up
No cóż, kwiatem inteligencji raczej nie będą
B................r
2012-12-06, 3:03
P................x
2012-12-06, 3:23
Mistrzu Yoda, coś Ci się pop🤬liło, nie ma takiego wyrazu jak "chłopacy".
niby ładne a partnerów nie mają na bal...pewnie smoczyce
@ wszyscy mający problem z wyrazem "chłopacy" UP
chłopaki, chłopacy - obie formy są poprawne. Co prawda forma "chłopacy" jest rzadziej stosowana. Polecam zapoznać się ze słownikiem, a nie spinać dupsko.
j................1
2012-12-06, 9:16
Ja pindole ładne i szukające towarzystwa wśród bandy zjebów nie potrafiących pisać po polsku... Taaaaaaa
Później się obudziłeś i zmieniałeś prześcieradło
A przebieg jak TIR w międzykontynentalnej firmie transportowej.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Autorze, tylko nie próbuj zasłaniać swojego idiotyzmu ścisłym umysłem. Chociaż w sumie żeby sprzedawać frytki nie trzeba być poliglotą.
Nawet tacy spryciarze, jak Czesio i Maślana z "Włatców móch" wiedzą, że słowo "chłopacy" istnieje.
Nie ma się o co przyp🤬alać!
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...