Kondzik_praca: co ci ludzie na CV wypisuja to masakra
Kondzik_praca: Professional Skills
Kondzik_praca: Cisco routers and switches
Kondzik_praca:TCP-IP over LAN, DHCP and static IP addressing, DNS, wireless networking, VoIP, port security, multicast
jasko: hehe
jasko: zakladki przepisal z routera wifi
nie dokończyłeś:
zaj🤬e z basha
L................s
2014-11-18, 8:50
@up:
może i było na bashu , mam to w dupie człowieku mnie rozśmieszyło i zamierzałem się tym podzielić
Jak ktoś kończy studia "informatyki" na jakiejś uczelni typu WSZiB albo KSW (kup se wykształcenie) to może sobie do CV wpisać, że umie napisać program wyświetlający Hello World w Pascalu k🤬a
A mnie nie rozśmieszyło.
Ogólnie to jebie mnie kto co w CV wpisuje, to i tak wyjdzie na jaw czy ktoś coś umie..
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
4................h
2014-11-18, 17:25
"router wifi" chyba tylko to trzyma poziom, nie takie rzeczy widziało się w CV
W CV raz widziałem "umiejętność słuchania", k🤬a, chyba swojego pana
bash przestał być śmieszny jakieś pół dekady temu
Ja w CV widziałem jako dodatkowa umiejętność - "tworzenie drukarek sieciowych" albo "biegła znajomość internetu"
g................b
2014-11-18, 20:18
bylo na bash.pl postaraj sie lepiej
S................k
2014-11-18, 20:21
Ja widziałem "doskonała obsługa komputera", a gość nie potrafił nawet wyłączyć Windowsa 8, właściwie to nic nie potrafił poza włączeniem przeglądarki i wyszukaniem czegoś z wielkim trudem w necie. No, ale podobno w swoim środowisku uchodził za specjalistę i z tego powodu umieścił swoje doskonałe umiejętności w CV.
Chyba takie cefałki brali do budowy "nowoczesnego systemu informatycznego" PKW
Było,tu....było tam...k🤬a my nie jesteśmy wszędzie tylko tutaj,wracasz z roboty zj🤬y wpadasz pooglądać jakieś pierdoły na sadolu a tu takie ćwoki co pół dnia gniją przed komputerem piszą: było na bashu,było na kwejku,zaj🤬e z jebzdzidy k🤬a ludzie poroście mikołaja o życie pod choinkę
@up k🤬a, komentarz roku