📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

bankomat wypluł bo babsztyl chciał puścić w obieg fałszywkę... istna parda cwaniaków....

Lukalu napisał/a:
Typowe polaczki
Jak przez polaczków, masz na myśli pobolszewickich hazarów ze wschodu, od jakich się niestety w Polsce roi to owszem. Jak masz na myśli Polaków, to pewnie sam jesteś z polaczków o których mówie.
Jakby na papie nie miała szmaty, pod same ślepia, to i by zauważyła kasę na glebie.
janlew napisał/a:
Pisałem o hazarach ze wschodu, nie o wschodzie Polski. Wbrew pozorom najwięcej takich w Warszawie, Poznaniu czy Gdańsku. Polacy ze wschodu mi nie przeszkadzają, to że jesteście tam w większości głupi i prości, co udowadnia twój wpis, to nawet sympatyczne. W kobietach mi te cechy nie przeszkadzają, dla czego miały by w rodakach.
Nie lubie fałszywych i przebiegłych folksdojczy no i koszerniaków, co krok zdradzających i gardzących Polską, i o nich właśnie pisałem, i ich wschodnim rodowodzie. Bo przylazło to to z ruską armią na Polską ziemie.
nie przeczytałem o hazarach ze wschodu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie