podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Typowe polaczki
Jak przez polaczków, masz na myśli pobolszewickich hazarów ze wschodu, od jakich się niestety w Polsce roi to owszem. Jak masz na myśli Polaków, to pewnie sam jesteś z polaczków o których mówie.
Jak przez polaczków, masz na myśli pobolszewickich hazarów ze wschodu, od jakich się niestety w Polsce roi to owszem. Jak masz na myśli Polaków, to pewnie sam jesteś z polaczków o których mówie.
a ty to kto p🤬da z polskiego zachodu

a ty to kto p🤬da z polskiego zachodu uważasz się za lepszego od tych ze polskiego wschodu ! parchu jeden !
Pisałem o hazarach ze wschodu, nie o wschodzie Polski. Wbrew pozorom najwięcej takich w Warszawie, Poznaniu czy Gdańsku. Polacy ze wschodu mi nie przeszkadzają, to że jesteście tam w większości głupi i prości, co udowadnia twój wpis, to nawet sympatyczne. W kobietach mi te cechy nie przeszkadzają, dla czego miały by w rodakach.
Nie lubie fałszywych i przebiegłych folksdojczy no i koszerniaków, co krok zdradzających i gardzących Polską, i o nich właśnie pisałem, i ich wschodnim rodowodzie. Bo przylazło to to z ruską armią na Polską ziemie.
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.Pisałem o hazarach ze wschodu, nie o wschodzie Polski. Wbrew pozorom najwięcej takich w Warszawie, Poznaniu czy Gdańsku. Polacy ze wschodu mi nie przeszkadzają, to że jesteście tam w większości głupi i prości, co udowadnia twój wpis, to nawet sympatyczne. W kobietach mi te cechy nie przeszkadzają, dla czego miały by w rodakach.
Nie lubie fałszywych i przebiegłych folksdojczy no i koszerniaków, co krok zdradzających i gardzących Polską, i o nich właśnie pisałem, i ich wschodnim rodowodzie. Bo przylazło to to z ruską armią na Polską ziemie.
nie przeczytałem o hazarach ze wschodu

Typowe polaczki
A ty c🤬jku co, masz kompleks polaczka?