📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Babka miała w torebce zapasowy telefon na taki wypadek. Widząc takie akcje trochę doceniam tę naszą Polskę

Przynajmniej wie w jakim kraju żyje.
W Polsce ludziska oddają swoje pieniądze i jeszcze głosują na złodziei....
W Polsce ludziska oddają swoje pieniądze i jeszcze głosują na złodziei....

Dokładnie tak samo zrobiłem w Meksyku, w kieszeni spodni miałem stary zepsuty telefon na wypadek kradzieży, a w ukrytej wewnętrznej kieszeni prawdziwy. Gdy na ulicy chcieli mnie okraść zabrali tylko ten niedziałający

@up misza spokój bo jeszcze wyrobisz w jednym poście tygodniowy limit i Ci oficer prowadzący będzie musiał w kiblu popuścić wentyla w sytuacji braku papieru do wydrukowania rubli.
W Polscy zaś: akumulacja kapitału, nadganiamy powoli co wyrządził nam komunizm.
PKB już ponad 600 mld USD
W Polscy zaś: akumulacja kapitału, nadganiamy powoli co wyrządził nam komunizm.
PKB już ponad 600 mld USD

@up dobre te przedszkolaki afery kręcili, samo Amber Gold to roczny budżet takiego Olsztyna, za PiSu nie było sfery która byłaby warta choćby jedną dwudziestą tego
*afery
*afery
Plot twist: ona wcześniej ukradła ten telefon, ale Brazylia jak to Brazylia na każdego złodzieja znajdzie się większy złodziej
Za to teraz samo TVP ŁAJNO ma większy budżet na wciskanie kitu niż cała kasa która ma Olsztyn.

@up boli cię że Polska kultura jest w końcu finansowana nie?
Boli dupa że seriale są teraz o jagiellonach a nie o Turkach?
3ba wydawać na kulturę bo Niemcy już nam wciskają że to oni byli największą ofiarą nazistów
Boli dupa że seriale są teraz o jagiellonach a nie o Turkach?
3ba wydawać na kulturę bo Niemcy już nam wciskają że to oni byli największą ofiarą nazistów
Igorek95 napisał/a:
Babka miała w torebce zapasowy telefon na taki wypadek. Widząc takie akcje trochę doceniam tę naszą Polskę
W Ameryce południowej, za parę groszy możesz kupić atrapę telefonu. W tym przypadku się opłaciło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie