Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Cwaniaczki vs policja
uszatok • 2016-01-23, 14:32
Niedawno widziałem tutaj filmik z gościem, który źle zaparkował i kłócił się ze strażą miejską. Oto kompilacja takich sytuacji z udziałem amerykańskich policjantów. Jak widać inaczej tam sobie radzą z niesfornymi obywatelami. Wymagający angielski na poziomie wystarczającym do zrozumienia filmiku
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zbawca 2016-01-24, 1:11
źle patrzycie na sprawę w Polsce musisz ślepo wykonać polecenie policjanta bo tak chce. w stanach nie może cie zatrzymać bez powodu (przynajmniej tak było przed 9/11) wszyscy pytają czy są aresztowani. oni porostu się upominają o swoje prawa
Zgłoś
Black Pitt 2016-01-24, 1:32 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kaelem 2016-01-24, 1:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
F1le 2016-01-24, 2:51
Spodobało mi się. Bardzo proszę o więcej.
Zgłoś
djroofer 2016-01-24, 3:04 3
Mieszkam w USA więc wiem jak to wygląda. Po pierwsze oni nie są żadnymi cwanakami, tylko ludźmi którzy znają swoje prawa. Po drugie policja w USA nie może cię zatrzymać jeżeli nie popełniłes wykroczenia, a już nie mówiąc o kontrola ch przygranicznych bo amerykanie nie muszą odpowiadać na pytania imigracyjne. Po trzecie nie ma prawa przeszukać twojego samochodu bez twojej zgody, nawet jak popełniłes wykroczenie lub nawet jesteś aresztowany. W tym przypadku nawet pies nie pomoze bo do przeszukania twojego samochodu potrzebna jest zgoda prokuratora.
Dlaczego niektórzy stawiają opór policji zamiast grzecznie okazać dokumenty płaszczyc się do policjanta itd.
1) znają swoje prawa
2) nagrywając te zdarzenia mają dowód
3) jeśli policjant działa niezgodnie z prawem lub procedurami Ty jesteś niewinny nawet jak popełniłes przestępstwo.
4) za niezgodne z prawem zachowanie lub aresztowanie dostajesz wysokie odszkodowanie.
To nie Polska.
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-24, 3:55 15
Zgłoś
bloodwar 2016-01-24, 9:04 11
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-24, 9:56 2
Zgłoś
yippe_ki_yay 2016-01-24, 11:21
Ha, jeden z nie wielu razy gdzie Loaloa napisał coś mądrego

@djroofer
A powiedz mi, znasz każde prawo stanowe? Bo właśnie ono dotyczy działań i procedur funkcjonariuszy dla konkretnego stanu w jakim przyszło im pełnić obowiązki w przeciwieństwie do służb federalnych, które mają własne prawo rozciągającego się na całe terytorium USA.
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-24, 11:21
Trochę naprostuję: to są tak zwani "wolni obywatele", free inhabitants czy coś tam, uważają się za wolnych czyli, że żadne prawo ziemskie ich nie tyczy. Co z tego, że urodzili się w Ameryce, rodzice Amerykanie, amerykańska szkoła - oni Amerykanami nie są, należą do matki ziemi czy inny ch*j i uważają się za nietykalnych. Tak samo było z filmikiem gdzie laska darła japę, że policjant ją gw🤬ci (w YouTube wpiszcie sobie Crazy Feminist Arrested - trochę mylny tytuł, bo nie o feminizm chodzi tylko o to co tutaj:)
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-24, 13:00 1
Zgłoś
MukaPuka 2016-01-24, 13:28 1
najwięcej cwaniakują ci co maja cos na sumieniu i w takich wypadkach jestem za porządnym pałowaniem a jak ktoś cwianiakuje bo udaje kozaka to tym bardziej
Zgłoś
konto usunięte 2016-01-24, 13:57 1
Zgłoś
hrabia9933 2016-01-24, 14:08
zasługuje na 2000 piw
Zgłoś
longinus 2016-01-24, 15:04
gdzie ich prawo do noszenia broni? wystarczy kilka kul w głowę wykunującego swoje obowiązki policjanta i można jechać dalej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem