Niedawno widziałem tutaj filmik z gościem, który źle zaparkował i kłócił się ze strażą miejską. Oto kompilacja takich sytuacji z udziałem amerykańskich policjantów. Jak widać inaczej tam sobie radzą z niesfornymi obywatelami. Wymagający angielski na poziomie wystarczającym do zrozumienia filmiku
Co za idioci...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
za dobrze wykonywana robote zawsze piwko
tylko ze tu jest Policja, a tam zj🤬a straz miejska
G................7
2016-01-23, 19:12
"help help help, call the police! - We are police"
Cyrk
2016-01-23, 22:00
P. Barnes miszcz. Nawet mu brewka nie pykła
Świetne.
Policjant z początku pełna profeska.
Nie spodziewałem się takie obrotu.
Do takich wk🤬iających p🤬deczek powinni mieć prawo ostrzegawczo strzelać - najlepiej między oczy.
drugi typ "call the police" ja p🤬le idioci w choy
i................k
2016-01-24, 0:40
K🤬a mam nadzieje, ze każdy z nich dostał srogi wjeb policyjna pałą, albo paralizatorem az do wyładowania baterii..
Jak cie policja zatrzymuje i prosi o dokumenty to je k🤬a dajesz i kontrola kończy sie po 3 minutach, a nie p🤬lisz o swoich prawach i nadużywaniu władzy przez policję..
Co za pojeby...
I teraz ogarnijcie ze codziennie musicie sie uzerac z takimi ludzmi. To niszczy psyche.
k................0
2016-01-24, 0:49
"Wymagający angielski" ...Tak, czepiam się ale ewidentnie coś tu nie gra.
M................M
2016-01-24, 1:02
Tak kończą frajerzy, właśnie tak. K🤬a, jak wiesz, że nie robisz nic nielegalnego to sprawdzą twoje papiery i jesteś wolny. Utrudniasz znaczy, że coś ukrywasz. No k🤬a życiowe sebiksy j🤬e... Ja bym do takich nie miał cierpliwości do takich prawilniaczków po doktoracie z prawa...
Wszyscy k🤬a mądrzy... i wszyscy potem drą ryja jak ostatnia p🤬da..
K................r
2016-01-24, 1:08
ich się nie ogarnie nigdy, zamiast okazać dokumenty to odp🤬lają jakieś cyrki