Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-08-11, 17:15 37
Coż to ja widze, frajerski sposob na latwe sadolowe piwka, w takim razie nic tylko wbijac na mistrzowie.org i kopiowac kazdego screenka po kolei, utone w morzu piw ktorych nie bedzie bo sa jakies z dupy, klikane - i bede mial czym przyszpanowac we wrzesniu, AWWW YEAH
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-11, 17:21 12
Sataris, z czym ty masz problem?

Masa półgłówków takich jak ty chyba nigdy nie zrozumie, że nie każdy wchodzi na mistrzów/demotywatory/kwejk/jebzdzidy itp itd. 3/4 materiałów tutaj pochodzi zapewne z tychże stron. Jak ktoś ma tak sp🤬olone życie, że sobie chce nabijać jakieś wirtualne piwka przez wstawianie screenów z tych portali, to już jego sprawa. Skończ jojcyć i scrolluj w dół. Miłego dnia.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-11, 17:48 8
Vinterlandet napisał/a:

Sataris, z czym ty masz problem?

Masa półgłówków takich jak ty chyba nigdy nie zrozumie, że nie każdy wchodzi na mistrzów/demotywatory/kwejk/jebzdzidy itp itd. 3/4 materiałów tutaj pochodzi zapewne z tychże stron. Jak ktoś ma tak sp🤬olone życie, że sobie chce nabijać jakieś wirtualne piwka przez wstawianie screenów z tych portali, to już jego sprawa. Skończ jojcyć i scrolluj w dół. Miłego dnia.

a sp🤬alaj ;s
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-11, 17:52 7
Sataris napisał/a:

a sp🤬alaj ;s

Mistrzem ciętej riposty to ty nie jesteś
Zgłoś
pawelwmd 2013-08-11, 18:13 9
Sataris napisał/a:

Coż to ja widze, frajerski sposob na latwe sadolowe piwka, w takim razie nic tylko wbijac na mistrzowie.org i kopiowac kazdego screenka po kolei, utone w morzu piw ktorych nie bedzie bo sa jakies z dupy, klikane - i bede mial czym przyszpanowac we wrzesniu, AWWW YEAH

Nie wiem czy zauważyłeś, ale szkołę już skończyłem.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-11, 18:26 6
pawelwmd napisał/a:

Obrazek
Nie wiem czy zauważyłeś, ale szkołę już skończyłem.

No to wypieprzaj na szparagi do Holandii a nie nas tu dręczysz jakąś padliną z kwejków. Ani to zabawne ani sadystyczne, w ogóle w tym komentarzu chodziło o to by ludzie dzwonili do jego znajomego, więc wszystko dobrze przemyślane, ale za ciasny łeb masz widocznie
Zgłoś
kertoiPs 2013-08-11, 19:00
Wracając do tematu to fajny sposób, żeby wj🤬 jakiegoś frajera. Im bardziej pociśniesz tym więcej osób będzie dzwonić.
Zgłoś
kroplowa 2013-08-11, 19:00 1
A numer pewnie jest do cz🤬cha z cz🤬chomobila a nie do autora.
Zgłoś
pawelwmd 2013-08-11, 19:40
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

No to wypieprzaj na szparagi do Holandii a nie nas tu dręczysz jakąś padliną z kwejków. Ani to zabawne ani sadystyczne, w ogóle w tym komentarzu chodziło o to by ludzie dzwonili do jego znajomego, więc wszystko dobrze przemyślane, ale za ciasny łeb masz widocznie

Mam większe ambicje niż Ty, jeśli szczytem Twoich marzeń jest zap🤬lanie w polu przy 30 stopniowym upale i mieszkanie z polakami-cebulakami jak w baraku za czasów wojny to może bierz się już do roboty bo niemiec zaraz batem postraszy, że się op🤬lasz.

EDIT:

@down

Nie chce mi się już z Tobą dyskutować podczłowieku.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-11, 19:54 1
@UP On wcalnie nie napisal ze to jest jego szczytem marzen, tylko dal propozycje ktora taki cymbal nie powinien pogardzic bo tylko do tego sie nadaje, jesli szczytem twoich marzen jest r🤬anie szmatoglowych to idz r🤬aj w 30 stopniowym upale i mieszkanie z polakami-ko🤬ami jak w baraku za czasów wojny to może bierz się już do roboty bo arabus zaraz batem postraszy, że się opie**alasz.
Zgłoś